Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2022

Δήμος Πάργας - Νάκιας καλεί Ζαχαριά να μην αιθεροβατεί και να προσγειωθεί στην πραγματικότητα


Την παρακάτω ανάρτηση έκανε ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, Φώτης Νάκιας με αφορμή το αερόστατο του Δήμου Πάργας κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?

Η εικόνα του Δημάρχου Πάργας να ανυψώνεται με αερόστατο και να χαιρετά τον κόσμο στην πλατεία Καναλακίου κατά τον πρόσφατο εορτασμό της Εθνικής μας εορτής, όπως ήταν φυσικό έγινε viral στα social media και τα σχόλια έδωσαν και πήραν.
Κατά την άποψη μου ήταν ένα άκαιρο σόου. Η υπεράσπιση των αξιών της ζωής, της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της πατρίδας κάθε ανθρώπου αποτελούν ύψιστα αγαθά . Γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας ότι οι επέτειοι είναι μια ευκαιρία για να διατηρούμε μέσα μας την πίστη μας στις αξίες ζωντανή. Απαιτείται σεβασμός από τις επόμενες γενιές και δεν μας επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται ως μέρος ενός σόου. Η χρήση του αερόστατου παραπέμπει στις μυθοπλασίες του Ιουλίου Βερν.
Βέβαια ο Δήμαρχος δεν πρωτοτύπησε. Απλά ακολούθησε τα σόου του πρώην δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη που για συμβολικούς λόγους πριν χρόνια επιχείρησε πετώντας με αερόστατο να κάνει τη διαδρομή Βόλος – Θεσσαλονίκη. Σκοπός του ήταν να συνδέσει τις πόλεις της αρχαίας Ελλάδας στα πλαίσια της ίδρυσης της <<Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών πόλεων>> δυστυχώς όμως έκανε ανώμαλη προσγείωση σε κάποιο λόφο.
Μην εξετάζοντας προς το παρόν την σκοπιμότητα και τα άλλα μεγέθη του σόου (οικονομικά κ.λ.π.) καλούμε τον Δήμαρχο να μην αιθεροβατεί , να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Δήμου γιατί δυστυχώς για αυτόν, παρά τα επιχρίσματα, << ο βασιλιάς είναι γυμνός>>.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου