Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αέρας ανανέωσης στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Ριζόπουλου


Λιγότερο από 11 μήνες απομένουν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Α΄ και του Β' του 2023.

Για την περιφέρεια της Ηπείρου από το νυν Περιφερειακό Συμβούλιο τα πράγματα δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα για το ποιοι από τους επικεφαλής των παρατάξεων θα διεκδικήσουν εκ νέου την ψήφο των πολιτών της Ηπείρου.

Αυτό δεν ισχύει όμως για την περίπτωση του Σπύρου Ριζόπουλου, επικεφαλής της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου που καθόλη τη διάρκεια της προηγούμενης τριετίας δούλεψε συστηματικά και συνάμα με πρόγραμμα καταθέτοντας ουσιαστικές προτάσεις στο περιφερειακό συμβούλιο όπου αρκετές από αυτές συζητήθηκαν εντόνως ενώ κάποιες άλλες η περιφερειακή αρχή τις υιοθέτησε δίχως ποτέ όμως να το αναγνωρίσει δημοσίως.   

Σε κάθε περίπτωση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Σπύρος Ριζόπουλος βοήθησε το περιφερειακό συμβούλιο στην κατεύθυνση για πιο δίκαιες και συμφέρουσες λύσεις για τον λαό της Ηπείρου. 

Σύμφωνα λοιπόν με το πολιτικό μας ρεπορτάζ, στο ψηφοδέλτιο των Οριζόντων Ηπείρου όπως και στις άλλες τρεις Περιφερειακές Ενότητες, έτσι και στην Π.Ε. Πρέβεζας επικρατεί ένας δυνατός αέρας ανανέωσης αφού τα στελέχη της παράταξης φρόντισαν και έδωσαν τα χέρια με ανθρώπους με ισχυρό επαγγελματικό αποτύπωμα και κοινωνική αποδοχή όχι μόνο από την πόλη της Πρέβεζας αλλά και από τους άλλους δύο δήμους της Π.Ε., Πάργα και Φιλιππιάδα. 

Μάλιστα, ο Σπύρος Ριζόπουλος, τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκε με τους ανθρώπους αυτούς σε κατάστημα στον Παντοκράτορα Πρέβεζας και συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες των υποψηφιοτήτων τους. 

Πρόκειται για ανθρώπους απ'όλους τους πολιτικούς χώρους με κοινό σημείο επαφής την αλλαγή στην διακυβέρνηση της Περιφέρειας Ηπείρου. Ονόματα που είναι δεδομένο πως θα προκαλέσουν "πονοκέφαλο" κυρίως στην παράταξη του Περιφερειάρχη, κου Καχριμάνη.

Χρήστος Ανεμοζάλης 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου