Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022

Ενισχύει το ΚΚΕ η παρουσία Κουτσούμπα στην Πρέβεζα


Περιοδεία σε Άρτα, Κέρκυρα και Πρέβεζα θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, κος Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Συγκεκριμένα, στην πόλη της Πρέβεζας θα βρεθεί το Σάββατο 10/12 όπου θα πραγματοποιηθεί και η πολιτική εκδήλωση στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Πρέβεζας, πρώην ΟΑΣΗ. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, το πρόγραμμα της επίσκεψης του κου Κουτσούμπα  στην Πρέβεζα περιλαμβάνει συναντήσεις με διάφορους φορείς επαγγελματιών αλλά και επίσκεψη στο νοσοκομείο της Πρέβεζας εκεί όπου θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου με φόντο τις ελλείψεις τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και στο κτιριακό. 

Να σημειώσουμε πως τελευταία φορά που είχε επισκεφτεί Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ την πόλη της Πρέβεζας ήταν η Αλέκα Παπαρήγα πριν από είκοσι χρόνια και συγκεκριμένα στις 19/7/2002. 

Η επίσκεψη του κου Κουτσούμπα στην Πρέβεζα πέραν της ευκαιρίας που δίνεται με αφορμή την περιοδεία στην ευρύτερη περιοχή, θα έλεγε κανείς πως κρύβει και κάποιους συμβολισμούς αφού εκτός των άλλων τα τοπικά στελέχη του ΚΚΕ επιθυμούν μέσω της παρουσίας του Γενικού Γραμματέα να ενισχύσουν τις δυνάμεις και την παρουσία του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Πρέβεζα. 

Από την άλλη, εν όψει των επικείμενων εθνικών εκλογών, το ΚΚΕ δεν επιθυμεί να πάει ούτε μία ψήφος χαμένη, αντίθετα, θα επιδιώξει να λάβει όσες περισσότερες μπορεί κυρίως από τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους της Αριστεράς αυξάνοντας  τα ποσοστά του στη βουλή έτσι ώστε να έχει στις τάξεις του όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές. 

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου