Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2022

Κοντά στο να πει το ΝΑΙ..ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας, Βασίλης Ψαθάς


Ανθρώπους εγνωσμένου κύρους επιθυμεί να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας της εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.
Μάλιστα, για τον λόγο αυτό έχει στραφεί σε αυτοδιοικητικούς με ισχυρό το επαγγελματικό αλλά και το κοινωνικό τους αποτύπωμα. 

Για την Ήπειρο, και πιο συγκεκριμένα στην Άρτα πληθαίνουν οι φωνές, και για την ακρίβεια τα δημοσιεύματα γνωστών Αθηναικών μέσων που αναφέρονται στον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας, Βασίλη Ψαθά ο οποίος φαίνεται να είναι κοντά στο να αφήσει τα της αυτοδιοίκησης και να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή. 

Ο κος Ψαθάς, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο ράδιο Prisma, δείτε ΕΔΩ είχε ξεκαθαρίσει ότι τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ο ίδιος σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη. 

Πάντως, αν ισχύει αυτό που αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας ότι καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, τότε η φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας, έχει βάση. 

Σε κάθε περίπτωση αν ο ίδιος το αποφασίσει, τότε, στην γειτονική μας Άρτας θα έχουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα προεκλογική περίοδο στην γαλάζια παράταξη, μιας και ο νυν Βουλευτής και Υφυπουργός, Γιώργος Στύλιος θα έχει να αντιμετωπίσει έναν "δυνατό" αντίπαλο με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την βουλευτική έδρα.. !

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου