Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης από Κώστα Μπάρκα - Πολιτικά διλήμματα από Ανδρέα Ξανθό


Πολιτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8/12 από την Ν.Ε. Σύριζα -Π.Σ Πρέβεζας στην Θεοφάνειο αίθουσα. 

Κεντρικοί εισηγητές ήταν ο Ανδρέας Ξανθός καθώς και ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης. 

Οι οργανώσεις του Σύριζα, και δη αυτή της Πρέβεζας - μέσω αυτών των εκδηλώσεων - συνεχίζουν τον διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών. 

Όπως πολύ σωστά είχε προβλέψει το PrevezaBest, δείτε σχετικά ΕΔΩ, η παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αναπλ.Τομεάρχη υπεύθυνου για την Αυτοδιοίκηση, Μ. Χατζηγιαννάκη θα προκαλούσε το ενδιαφέρον των ατόμων που επιθυμούν να έχουν τη στήριξη του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. 

...Και πράγματι, έτσι έγινε !

Έτσι λοιπόν, στην πολιτική αυτή εκδήλωση το παρών έδωσαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Ευκλ.Φονταράς Στροφή στο Μέλλον, η οποία άλλωστε βρίσκεται στην "ομπρέλα" του Σύριζα, Δημοτική Ανατροπή, Βαγγέλης Ροπόκης, Ανάπτυξη Τώρα Γιώργος Νίτσας καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι, των παραπάνω παρατάξεων, Ανωγιάτης, Κωστούλας, Λελοβίτης, από την "Ανάπτυξη Τώρα" ο Ιωσήφ Στύλος και από την παράταξη του κου Ροπόκη, ο Kω/νος Δήμου. 



Επίσης, μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και ο Δημήτρης Σιόρεντας ο οποίος έχει κάνει αισθητή τη παρουσία του στα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα. 


Την εκδήλωση άνοιξε ο συντονιστής της τοπικής νομαρχιακής, Βησσαρίων Μίχας ο οποίος αφού έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό, ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάκη Νικολόπουλου ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. 

Αμέσως μετά χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής Σύριζα Ν.Πρέβεζας και πρώην Υφυπουργός, Κώστας Μπάρκας, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον κο Ξανθό όσο και με τον κο Χατζηγιαννάκη. Ο Κώστας Μπάρκας στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, τόνισε την αναγκαιότητα της συσπείρωσης καθώς και του κλίματος ενότητας ανάμεσα στα μέλη του Σύριζα στην πορεία για τις εθνικές εκλογές. 



Έπειτα, τον λόγο πήραν οι κεντρικοί ομιλητές, Ξανθός και Χατζηγιαννάκης όπου ανέπτυξαν τους έξι κεντρικούς άξονες του προγράμματος του Σύριζα, ασκώντας παράλληλα κριτική στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Χρήστος Ανεμοζάλης 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου