Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Δεκεμβρίου 03, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Περίεργη σιωπή Μπαίλη..

 

Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης, "Δημοτική Συνεργασία" Χρήστος Μπαίλης, εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, κρατάει τα χαρτιά του κλειστά..

Παρά το γεγονός, για όσους γνωρίζουν, εντός της παράταξης υπάρχουν δύο άτομα που ενδιαφέρονται να τεθούν επικεφαλής μιας κίνησης που θα οδηγήσουν τη κούρσα των εκλογών στις 8 Οκτώβρη του 2023. Ο ίδιος, επισήμως δεν έχει εκφραστεί, και η αλήθεια είναι ότι ειδικά το τελευταίο διάστημα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου εκφράζεται για διάφορα ζητήματα και μάλιστα κάνει ουσιώδης παρεμβάσεις. 

Πρόκειται άλλωστε για έναν ιδιαίτερα έμπειρο άνθρωπο της αυτοδιοίκησης ο οποίος διετέλεσε δήμαρχος για τέσσερις συνεχόμενες θητείες. 

Αναμφίβολα, οι εθνικές εκλογές που προηγούνται καθώς και οι συσχετισμοί που ενδεχομένως να προκύψουν θα επηρεάσουν τις εκλογές της αυτοδιοίκησης. Και όσο, όπως για την ώρα διαφαίνεται, δεν υπάρχει κάποιο ενιαίο μέτωπο συγκλίσεων στον αριστερό - προοδευτικό χώρο, αυτό δίνει το δικαίωμα και στον κο Μπαίλη να το ξανασκεφτεί...Όπως, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, σε ενδεχόμενη περίπτωση που ο κος Μπαιλής αποφασίσει να διεκδικήσει τον Δήμο Πρέβεζας τότε θα κάνουμε λόγο για διαφορετικούς όρους απ'ότι συζητάμε σήμερα.

Πάντως, σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες, ο Χρήστος Μπαίλης δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο, με τις οριστικές αποφάσεις να αναμένονται μετά την εορταστική περίοδο και πριν τις εθνικές εκλογές. 

Περισσότερα, σε νεότερα σχετικά μας δημοσιεύματα.

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου