Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2022

ΣΕΕΛΦΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Ανοιχτή Πρόσκληση σε Σεμινάριο για τα Ηλεκτρονικά βιβλία και τους Φ.Η.Μ.


Ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Νομού Πρέβεζας (Σ.Ε.Ε.Λ.ΦΟ. Νομού Πρέβεζας), σε μια προσπάθεια όσο το δυνατόν άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης, προσπαθεί να ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τόσο τους Λογιστές-Φοροτεχνικούς όσο και τους Επιχειρηματίες του Νομού Πρέβεζας για τις εξελίξεις και υποχρεώσεις που τους αφορούν και για τις τυχόν ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Στο πλαίσιο αυτό, σας αποστέλλουμε ανοιχτή πρόσκληση σε επίκαιρο Δωρεάν Σεμινάριο που σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού Prosvasis διοργανώνουμε την Δευτέρα 05/12/2022  και ώρα 16:00 στη Θεοφάνειο, για θέματα που μας αφορούν όλους, σαν μικρές-μικρομεσαίες επιχειρήσεις .

Το θέμα του σεμιναρίου είναι ¨Οι τρέχουσες εξελίξεις στα My data και τους Φ.Η.Μ., τι πρέπει να γίνει ως 31/12/2022 από τις επιχειρήσεις και τι αναμένουμε από 01/01/2023"

Εισηγητής είναι ο κ.Ιωάννης Τριανταφύλλου , Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Λογιστή Φοροτεχνικός και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με Συντονιστή τον κ. Αλωνιάτη Απόστολο Συγγραφέα Φορολογικών Βιβλίων, Σύμβουλο Επιχειρήσεων, Αντιπρόεδρο Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών .


Με εκτίμηση 

Για τον Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Νομού Πρέβεζας

Ο Πρόεδρος 

Σταυρίδης Χαρ. Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου