Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2023

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και ενημέρωση για τον νέο στρατηγικό σχεδιασμό της ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 1 ΙΚΕ


Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα και σε κλίμα σύμπνοιας το βράδυ της Πέμπτης 19/1 σε εστιατόριο της Πρέβεζας, η εταιρεία ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 1 ΙΚΕ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. 

Την σεμνή και συνάμα άκρως περιεκτική αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα στελέχη και οι μέτοχοι της εταιρείας, το διοικητικό προσωπικό, κ.α.



Οι τυχεροί της βραδιάς κέρδισαν από ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας ενώ σε όλους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα. 


Στους παρευρισκόμενους κατέστη γνωστό το νέο στρατηγικό πλάνο των μετόχων για ανάπτυξη της εταιρείας στον τομέα της κομποστοποίησης. Μια ακόμη επένδυση εκατομμυρίων της ήδη υπάρχουσας εταιρείας που δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον Ωρωπό Πρέβεζας, τηρώντας απαρέγκλιτα την νομοθεσία των περιβαλλοντικών όρων.  

Η ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 1 ΙΚΕ δραστηριοποιείται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και είναι σταθερά προσανατολισμένη σε ολοκληρωμένες ενέργειες για υποδομές κατασκευής, υπηρεσιών, προμήθειας υλικών, διαχείρισης διαδικασιών και διάθεσης προϊόντων όπως αυτές προκύπτουν από την εφαρμογή της πιο προηγμένης τεχνογνωσίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου