Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Ανυπότακτη Κίνηση"


Για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30 Γενάρη

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Αδιαφορία για τις κοινωνικές ανάγκες. Εξυπηρετήσεις και υποταγή των πάντων στο βωμό της εκλογικής ενίσχυσης του κυβερνητικού ψηφοδελτίου του «Δήμου της καρδιάς τους» και των υπόλοιπων φυσικά  «δουλειών» που έχουν ανοίξει στη θητεία τους.

Στο δημοτικό συμβούλιο στις 30/1/23 για άλλη μια φορά «ο δήμος της καρδιάς τους» βγήκε από την υποχρέωση της συνεδρίασης του απαξιωμένου δημοτικού συμβουλίου.

Σε ερώτηση της δημοτικής μας κίνησης για την κατάσταση στο νοσοκομείο ο δήμαρχος δεν απάντησε ουσιαστικά σε τίποτα…. Σε ερώτηση (η ερώτηση είχε ξαναγίνει πριν δύο μήνες!!!) για τις επισκευές που χρειάζεται ο «νηπιοβρεφοκομικός σταθμός ολοκληρωμένης φροντίδας»  για να μην μπάζει νερά αλλά και για την αποκατάσταση της ράμπας των ΑΜΕΑ στη Κυανή Ακτή, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος απάντησε ότι αρρώστησε ο εργολάβος ο οποίος έχει αναλάβει (μάλλον προφορικά) και τις δύο περιπτώσεις!!! Στο Κλειστό Γυμναστήριο  που μπάζει νερά προχώρησαν σε άμεση επέμβαση (και καλά κάνανε) …. Δύο μέτρα και δύο σταθμά (είναι πολλοί οι ψήφοι) …. Το τραγελαφικό της συνεδρίασης ήταν  το θέμα  «ανταλλαγής» οικοπέδων της πόλης με παραλιακά οικόπεδα… Σε λίγο θα στήσουν μεσιτικό γραφείο μέσα στο δήμο… Δεν έχουν πρόβλημα άλλωστε αφού συντηρούνε μια παράνομη οικονομική επιτροπή…

Η μεταγροφολογία των «αστέρων» δημοτικών συμβούλων αναπαράγεται, το καρναβαλικό κομιτάτο  έχει ενταχθεί στη προεκλογική καμπάνια ενώ οι φωτογραφίες  στις κοπές πίτας  έχουν τη τιμητική τους….  Όλα αυτά την ώρα που το νοσοκομείο διαλύεται με τους εργαζομένους να καλούν τα συνδικάτα και το λαό σε αγωνιστικό  Φεβρουάριο για την υγεία στο νομό, την ώρα που οι αγροτοκτηνοτρόφοι του δήμου βγαίνουν στο μπλόκο  του αγώνα επιβίωσής τους, την ώρα που τα λαϊκά στρώματα της πόλης στενάζουν από τη φτώχεια αλλά και την αύξηση της ανεργίας.

Καλούμε το λαό του δήμου να  γυρίσει τη πλάτη σε αυτούς αλλά και σε κάθε επίδοξο διαχειριστή της αντιλαϊκής πολιτικής στην οποία έχει συμφωνήσει όλος ο αντιδραστικός συνασπισμός εξουσίας. Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από όλους αυτούς. Καλούμε το λαό του δήμου να δώσει τις δυνάμεις του για παρέμβαση στους χώρους δουλειάς-εκπαίδευσης, στις γειτονιές και στα χωριά ενάντια στη πολιτική κυβέρνησης –δήμου –επιχειρηματικών συμφερόντων .

Σε αυτή τη κατεύθυνση αλλά και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές  θα κινηθούμε και  θα παρέμβουμε ως δημοτική κίνηση το επόμενο διάστημα.

η δημοτική κίνηση

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου