Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2023

Παράσταση διαμαρτυρίας από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας - Φώτο


Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας με αφορμή την απόφαση μετακίνησης της επικουρικής χειρουργού από το νοσοκομείο της Πρέβεζας στα Γιάννενα. 

Όπως είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Κύρλας η παράσταση διαμαρτυρίας δεν έγινε μόνο για την απόφαση αυτή και η οποία ανακλήθηκε άρον - άρον, αλλά για τα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν το τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα. 






Μάλιστα το παρών πέρα από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, έδωσαν πολίτες, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Χρ.Δημόπουλος, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, συνδικάτων κτλ. Να σημειωθεί πως από τους αυτοδιοικητικούς ο μόνος που βρέθηκε στον χώρο ήταν ο επικεφαλής της παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα, Γιώργος Νίτσας .




Ακολούθησε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας, Δημήτρη Σκανδάλη όπου ο Πρόεδρος των εργαζομένων για ακόμη μία φορά περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο . Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο κτιριακό, την υποχρηματοδότηση, την υποστελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό στο θέμα του εξοπλισμού ενώ υπογράμμισε πως είναι επιτακτική ανάγκη η επάνδρωση του κλινικών με επαρκές ιατρικό προσωπικό .





Έπειτα ακολούθησε διάλογος όπου γιατροί εξέθεσαν το ζήτημα της κάλυψης των εφημεριών του νοσοκομείου αλλά και των κενών που δημιουργούνται λόγω έλλειψης γιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου