Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ε, όχι Κύριε Καχριμάνη !


"Όχι εμείς...οι άλλοι"

Άμοιρος ευθυνών ούτε λίγο - ούτε πολύ δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, κος Αλέξανδρος Καχριμάνης κατά την παρουσία του στην Πρέβεζα με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου παίρνοντας τον λόγο στην ομιλία του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αδικία που υφίσταται η Πρεβεζάνικη κοινωνία τόσο για το θέμα του νοσοκομείου όσο και για τους οδικούς άξονες. 

Ο κος Καχριμάνης δεν δύναται να προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις για κομβικής σημασίας θέματα της τοπικής κοινωνίας, τη στιγμή που μάλιστα διανύει το 13ο έτος της θητείας του στο τιμόνι της Περιφέρειας Ηπείρου.

Μάλιστα, η δήλωση περί αδικίας δεν βγήκε από τα χείλη κάποιου αντιπολιτευόμενου, αλλά από τον ίδιον τον Περιφερειάρχη.

Aλήθεια, εσείς ως Περιφέρεια τι κάνατε για να αρθεί αυτή η αδικία..; 

Όσον αφορά την οδική σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια οδό, δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μελέτης η οποία ξεκίνησε από το 2007 !! Για την δημοπράτηση του έργου...αυτό εδώ και αρκετό καιρό ηχεί ως ανέκδοτο !

Μια μελέτη που από το καλοκαίρι του 2022 παρέλαβε η Περιφέρεια Ηπείρου και η οποία ζητά από το Υπουργείο Υποδομών να ρυθμίσει τις οικονομικές εκκρεμότητες με τους μελετητές διότι η Περιφέρεια δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά σε αυτά τα χρέη. 

Όταν όμως η Περιφέρεια Ηπείρου παρέλαβε τη μελέτη από το Υπουργείο, δεν γνώριζε τι ακριβώς παραλάμβανε ; Προφανώς η απάντηση είναι αρνητική !

Σχετικά με την συμβολή της Περιφέρειας σε ζητήματα υποδομών του νοσοκομείου Πρέβεζας είναι σημαντική από πλευράς μεγάλων κονδυλίων χρηματοδότησης, αλλά μιλάμε για ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που αιμορραγεί τόσο στο κτηριακό όσο και σε θέματα εξοπλισμού. 

Άρα λοιπόν θα προτιμούσαμε σαν κοινωνία, με την συμβολή και της Περιφέρειας να μην έφτανε στο σημείο το οποίο βρίσκεται σήμερα !

Κατόπιν των ανωτέρω, Ε, όχι Κύριε Καχριμάνη !

Χρήστος Ανεμοζάλης 


1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους να αρχίσει η απόδοση ευθυνών κι από εσάς που διαμορφώνετε την ενημέρωση των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή