Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2023

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Αερολέσχη Πρέβεζας


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το βράδυ της Τετάρτης 8/2 στο Μητρόπολις καφέ, η Αερολέσχη Πρέβεζας. 

Η Αερολέσχη Πρέβεζας η οποία μετρά περισσότερο από 25 χρόνια ζωής, απαριθμεί 30 μέλη και στο ενεργητικό της έχει σημαντικές διακρίσεις σε επίσημους αγώνες.



Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Γιάννης Φίλος ο οποίος αφού απηύθυνε χαιρετισμό προχώρησε σε απολογισμό των δράσεων της Λέσχης. 


Ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κο Νίκο Σαμπράκο ο οποίος διαβάζοντας την επιστολή χαιρετισμού του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, κου Στράτου Ιωάννου αναφέρθηκε στη σημαντική και πολύτιμη συμβολή της Αερολέσχης Πρέβεζας η οποία αποτελεί μέλος της Πολιτικής Προστασίας Δασοπροστασίας και σε αρκετές περιπτώσεις έχει συμμετάσχει σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης. 


Μάλιστα, στο αεροδρόμιο Β΄κατηγορίας που λειτουργεί στη Δ.Ε. Ζαλόγγου για τις ανάγκες της Αερολέσχης τον προσεχή Μάιο όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθούν επίσημοι αγώνες με τη συμμετοχή από Αερολέσχες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. 

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κος Νίκος Γεωργάκος θυμίζοντας στους παρευρισκόμενους πως στην προεκλογική του εκστρατεία του 2019 είχε πετάξει με αεροπλάνο της Αερολέσχης Πρέβεζας βγάζοντας και βίντεο.

Την εκδήλωση, πέραν του Δημάρχου, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κος Κουμπής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παύλος Σαραμπασίνας και Ευκλείδης Φονταράς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμαρίνας, Θοδωρής Δράκος, ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας και υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης, Κώστας Παπαδιώτης, πολίτες, κ.α.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου