Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κόκκαλης "Για θέματα της αυτοδιοίκησης μετά τις Εθνικές εκλογές"


Στο στούντιο του ράδιο Prisma 91,6 καλεσμένος της εκπομπής "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη ήταν το μέλος και πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ν.Πρέβεζας, Σπύρος Κόκκαλης.

Ο κος Κόκκαλης μεταξύ άλλων είπε πως η εκλογή του κου Ανδρουλάκη στην θέση του Προέδρου του Κινήματος δικαίωσε σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν για νέα δημιουργικότητα του κόμματος. 

Σχετικά με το ψηφοδέλτιο του Νομού Πρέβεζας και τα άτομα που το απαρτίζουν το μέλος της Νομαρχιακής τόνισε πως όλοι θα πρέπει να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ψήφους και μετά να δούμε το ζήτημα της διεκδίκησης της βουλευτικής έδρας του Νομού. Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κος Κόκκαλης ήταν ξεκάθαρος πως πρώτα πρέπει να γίνουν οι βουλευτικές και μετά ως Κόμμα και ως Νομαρχιακή να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις και να δοθεί στήριξη σε υποψήφιο δήμαρχο.

Τέλος, ο κος Κόκκαλης έκανε μια επισήμανση για το έργο των κρηπιδωμάτων στην παραλιακή πως αυτό οφείλει να έχει ολοκληρωθεί πριν την περίοδο του Πάσχα. 

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή στο ηχητικό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου