Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Χριστίνα Κριτσιμά "Στόχος μου ένα ψηφοδέλτιο που δεν θα μετέχει αποκλειστικά και μόνο ο Σύριζα"


Ζωντανά στο στούντιο του Ράδιο Prisma 91,6 και φιλοξενούμενη της εκπομπής "Όλα στον Αέρα" που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Τρίτη στις 10 το πρωί, βρέθηκε η δικηγόρος κα Χριστίνα Κριτσιμά η οποία έχει καταθέσει υποψηφιότητα για επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Σύριζα στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου .

"Ο Στόχος μου είναι ένα κοινό ενωτικό ψηφοδέλτιο και όταν λέω κοινό ενωτικό εννοώ ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο δεν θα μετέχει αποκλειστικά και μόνο ο Σύριζα, στόχευσή μου είναι να υπάρξει στήριξη και από άλλα όχι μόνο πολιτικά κόμματα αλλά από δημοτικές παρατάξεις και πρόσωπα της Πρέβεζας".  

Στην αίτηση που κατέθεσα στον Σύριζα κατέστησα σαφές ότι στόχος μου δεν είναι να ηγηθώ ενός αμιγώς κομματικού ψηφοδελτίου, η τοπική κοινωνία χρειάζεται ένα ευρύτερο φάσμα ανθρώπων να ασχοληθούν με τα κοινά σημείωσε μεταξύ άλλων η κα Κριτσιμά. 

Ο χώρος της αυτοδιοίκησης είναι ο χώρος των συγκλίσεων υπογράμμισε η ίδια. 


Για τον Δημήτρη Σιόρεντα ο οποίος επίσης έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου η κα Κριτσιμά είπε πως αρχικά ο κος Σιόρεντας εκδήλωσε το ενδιαφέρον να ηγηθεί ενός αμιγώς κομματικού ψηφοδελτίου, στην πορεία όμως είπε πως θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των δημοτών να ηγηθεί ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, δηλαδή εδώ βλέπουμε μια μεταστροφή και μου δίνει την αίσθηση ότι φεύγει από τα κομματικά πλαίσια ότι προφανώς δεν θέλει τη στήριξη του Σύριζα και θέλει να ηγηθεί ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, δεν είναι κακό όπως το έθεσε ο κος Σιόρεντας αλλά μέσα από το κόμμα δίνει την αίσθηση ότι απεγκλωβίζεται από αυτή την διαδικασία. Δεν έχω ακούσει από τον κο Σιόρεντα ότι θέλει να ηγηθεί να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου και να θέλει να έχει τη στήριξη του Σύριζα, εγώ βεβαίως τη στήριξη του κόμματος την θέλω όπως θα την ήθελα και από το ΠΑΣΟΚ. 

Για την Ανάπτυξη Τώρα

Στην ολομέλεια του κόμματος επίσημα απ΄όσο γνωρίζω δεν κατατέθηκε αίτηση στήριξης πλην όμως θα ήθελαν και μια στήριξη από τον Σύριζα. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα το οποίο επίσης θέτει προβληματισμούς.

Στο ερώτημα αν ο Σύριζα δεν επιλέξει να δώσει τη στήριξη στο αυτοδιοικητικό σχήμα με επικεφαλής την ίδια, η κα Κριτσιμά δήλωσε πως βρίσκεται σε αρκετές διαβουλεύσεις και συζητήσεις για το πως θα διαμορφωθεί το αυτοδιοικητικό σκηνικό στο δήμο της Πρέβεζας, ωστόσο διευκρίνισε ότι είναι πρώιμο να απαντήσει σε αυτό αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην μετέχει στο ψηφοδέλτιο που θα επιλέξει ο Σύριζα να στηρίξει αν δεν στηρίξει την ίδια ως επικεφαλής.  

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου