Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αθόρυβα, μεθοδικά..και στοχευμένα !


Μπορεί να μην έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στους κομματικούς μηχανισμούς, στους βουλευτές, στους υποψηφίους αλλά και στους πολιτευτές ότι επικρατεί εφησυχασμός. 

Αντίθετα κόμματα και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες εν όψει των εθνικών εκλογών. 

Σύριζα, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ έχουν ανακοινώσει τις λίστες των ψηφοδελτίων τους ανά την επικράτεια. Απομένει λοιπόν και το κυβερνών κόμμα να δημοσιοποιήσει τα άτομα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του . 

Βέβαια από τα κεντρικά της Πειραιώς όσοι θα συμμετάσχουν στις εκλογές έχουν λάβει τις σχετικές διαβεβαιώσεις και η επίσημη ανακοίνωση τείνει να λάβει διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Τοπικά, στον Νομό Πρέβεζας δεδομένη θεωρείται η εκ νέου υποψηφιότητα στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του επιχειρηματία, Σπύρου Κυριάκη. Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι αφού στις εκλογές του 2019 έλαβε 6.000 ψηφοδέλτια.

Ο Σπύρος Κυριάκης με έδρα την Πάργα, όπως πληροφορούμαστε, το τελευταίο διάστημα έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Πρέβεζα και σε καθημερινή βάση έχει επαφές με πολίτες από διάφορα μέρη του Νομού. 

Όπως τονίζουν στενοί του συνεργάτες στο PrevezaBest, o Σπύρος Κυριάκης δουλεύει αθόρυβα μεθοδικά και στοχευμένα που πέραν της θεμιτής προσωπικής του φιλοδοξίας να εκλεγεί Βουλευτής του Νομού, είναι η ΝΔ να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά που είχε λάβει το 2019 στο Νομό Πρέβεζας και αν είναι εφικτό να αυξηθούν. 

Το μόνο που θεωρείται δεδομένο είναι πως τα άτομα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό, πέραν του νυν Βουλευτή και του Σπύρου Κυριάκη, θα είναι πρόσωπα αναγνωρισμένου κύρους και θα βοηθήσουν τα μέγιστα το κόμμα της γαλάζιας παράταξης να πετύχει τους στόχους του και στην εκλογική περιφέρεια του Ν.Πρέβεζας. 

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου