Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 26, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ασαφείς συμπεριφορές εν όψει των δημοτικών εκλογών - Η κεντροαριστερά σε αδιέξοδο ;


Πολλά τα ονόματα που διαρρέονται πως επιθυμούν να κατέρθουν στον εκλογικό στίβο των δημοτικών εκλογών και να τεθούν επικεφαλής μιας παράταξης, εντούτοις μέχρι σήμερα από τα ονόματα αυτά κανένας δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως τις προθέσεις του, τουλάχιστον όχι δημόσια !

Μπαίλης, Βασ. Ιωάννου, Θοδωρής Κορωναίος και Βαγγέλης Γιαννουλάτος για τον πολύ κόσμο, τηρούν μια αινιγματική και όχι ξεκάθαρη στάση για το τι θα πράξουν και αν τελικώς θα διεκδικήσουν τη ψήφο των πολιτών, ως επικεφαλής !

Από την άλλη, ξεκάθαρη στάση κράτησαν, πέραν του νυν δημάρχου οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ο Γιώργος Νίτσας και ο Νίκος Τζίμας. 

Ειδικά ο τελευταίος, χωρίς να έχει διαρρεύσει το όνομα του, με μια μόλις κίνηση, παραχώρησε συνέντευξη τύπου και ξεκάθαρα δήλωσε υποψήφιος δήμαρχος !

Οι τέσσερις παραπάνω θα μπορούσε να πει κανείς πως επιδίδονται σε ένα "κρυφτούλι" και ως ένα βαθμό αναμένουν την εξέλιξη των βουλευτικών εκλογών, αντιστρόφως ανάλογα δηλαδή απ'ότι έπραξαν οι Νίτσας και Τζίμας οι οποίοι προφανώς δεν περιμένουν το οποίο αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών. 

Και όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός μας, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει...δέκα μέρες κοσκινίζει !

Άρα λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε λόγο για αδιέξοδο από πλευράς κεντροαριστεράς ώστε να βρει τον εκλεκτό της ! Να θυμίσω πως ένας άνθρωπος, με παρρησία είχε κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του, αλλά "φαγώθηκε"....ο λόγος για τον Δημήτριο Σιόρεντα !

Έτσι λοιπόν, όλο και περισσότερο αυξάνουν οι φωνές για τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, ο οποίος με ιδιαίτερη ψυχραιμία παρακολουθεί τις εξελίξεις, το κλίμα που διαμορφώνεται να λειτουργεί υπέρ του !

Χρήστος Ανεμοζάλης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου