Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αδιανόητο - Η ΔΕΥΑΠ στρέφεται κατά του εαυτού της !!


H Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρέβεζας (ΔΕΥΑΠ) "πρωτοπορεί" και στρέφεται κατά του εαυτού της, δηλαδή στρέφεται ενάντια στην ίδια την επιχείρηση !! 

Οι τεχνικές υπηρεσίες της ΔΕΥΑΠ απέστειλαν σε συναρμόδιες υπηρεσίες μια σειρά από έγγραφα που ούτε λίγο ούτε πολύ κάνουν λόγο για κατάρρευση και γενικότερα αδυναμία λειτουργίας της δημοτικής επιχείρησης που διαχειρίζεται το δημόσιο κοινωνικό αγαθό, αυτό του νερού !

Στα έγγραφα μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά για αδυναμία διαφύλαξης και ελέγχου της ποιότητας του πόσιμου νερού στο Δήμο Πρέβεζας,  ότι η ΔΕΥΑΠ δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε οδηγίες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας όπως: καθαρισμούς δεξαμενών, χλωριώσεις κ.α., δεν μπορεί να εγγυηθεί τη συνεχή και αδιάκοπη παροχή πόσιμου νερού κ.α.

Επιπλέον γίνεται αναφορά στις ληξιπρόθεσμες οφειλές, επισημαίνεται ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία καθώς και η περιβαλλοντική επιβάρυνση του Δήμου Πρέβεζας από την αδυναμία λειτουργίας των υποδομών αποχέτευσης ακαθάρτων, και επίσης αναφέρεται στην αδυναμία του διοικητικού προσωπικού της ΔΕΥΑΠ στη διαχείριση έργων και συμβάσεων, λόγω υποστελέχωσης.

Να ξεκαθαρίσουμε πως ο ρόλος των υπηρεσιών δεν είναι να επισημαίνει αλλά να εισηγείται. 

Όπως πολύ εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας τα έγγραφα αυτά βάζουν "φωτιά" στη λειτουργία της επιχείρησης και δικαιολογημένα προκαλούν την έντονη ανησυχία των δημοτών. 

Αλήθεια, τα έγγραφα αυτά κοινοποιήθηκαν προς την εισαγγελία ;;

Για ποιο λόγο η ΔΕΥΑΠ επί της ουσίας στρέφεται κατά της ίδιας της δημοτικής επιχείρησης; 

Ειλικρινά αναρωτιόμαστε ντρέπεται κανένας; Θα παραιτηθεί κανένας ; Υπάρχει καμιά συναίσθηση ότι ένα μονοπωλιακό προιόν έφτασε σε σημείο να είναι ζημιογόνο..

Μπορείτε εσείς να διοικήσετε επιχείρηση...; 

Και να αναφέρουμε πως όλα αυτά βγαίνουν τώρα στη δημοσιότητα διότι η "καυτή πατάτα" έπεσε στα χέρια υπαλλήλου η οποία βρέθηκε στη θέση αυτή έπειτα από την ακύρωση της απόφασης ορισμού του γενικού διευθυντή. 

Αναρωτιόμαστε, η ίδια η υπάλληλος, μέχρι σήμερα δεν γνώριζε τίποτα ; 

Δεν ήταν Διευθύντρια άλλου τμήματος ; 

Χρήστος Ανεμοζάλης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου