Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 11, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ "Η επίθεση που γίνεται από συντρόφους στον Κώστα Μπάρκα είναι απαράδεκτη και πρέπει να σταματήσει"


Μύδροι Μίχα για όσους προσβάλουν τον Βουλευτή του Σύριζα, Κώστα Μπάρκα 
Να σταματήσουν αυτοί - κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ- να προσβάλλουν τον Βουλευτή Ν.Πρέβέζας του Σύριζα, Κώστα Μπάρκα, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ο Συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. Πρέβεζας Βησσαρίων Μίχας κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Prisma και στον Χρήστο Ανεμοζάλη. 

Σαφέστατο και ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο κος Μίχας σε αυτούς που προσβάλλουν και θίγουν τη τιμή και την υπόληψη του Βουλευτή Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα. 

Μάλιστα ο κος Μίχας καταδικάζοντας αυτές τις συμπεριφορές τόνισε πως δεν μπορεί κανείς να προσβάλει το θεσμό του Βουλευτή με αυτόν τον τρόπο, πόσο μάλλον όταν προέρχεται εκ των έσω όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση. 

"Στα Social Media υπάρχουν αναρτήσεις από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που στόχο έχουν τον Βουλευτή, ο Βουλευτής είναι ο πολιτικός θεσμός, τα μέλη της Νομαρχιακής ή και το απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ο ψηφοφόρος οφείλει να σέβεται πρώτα το θεσμό και έπειτα το άτομο. Εμείς συλλογικά σεβόμαστε και τον σύντροφό μας τον Βουλευτή, όπως και όλους τους συντρόφους που είναι υποψήφιοι ή τους προηγούμενους που ήταν υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές διαδικασίες. Τώρα, αν κάποιοι σύντροφοι για διαφόρους λόγους ξεφεύγουν αυτό το θεωρούμε απαράδεκτο και πρέπει να σταματήσει. Εμείς, δεν είμαστε κόμμα που θα επιβάλλει την πειθαρχία με το μαστίγιο. Η πειθαρχία πρέπει να σου γίνει συνείδηση ότι πρέπει να σέβεσαι, αυτό που γίνεται- στον Κώστα Μπάρκα- δεν είναι κριτική αλλά μια προσωπική επίθεση και επιγραμματικά θα πω ότι είναι απαράδεκτη και πρέπει να σταματήσει και πρέπει να σταματήσει γιατί δεν μπορεί κανείς να επιτίθεται προσωπικά εναντίον του . Είναι άλλο η διαφορετική πολιτική αντίληψη και άλλο τα υποτιμητικά σχόλια και καλούμε τον οποιοδήποτε σύντροφο να σταματήσει να  ενεργεί κατ'αυτόν τον τρόπο, δήλωσε ο κος Μίχας ενώ ανέφερε και πως σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανένας.  

Τέλος, ο κος Μίχας εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές. 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου