Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 18, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε ρυθμούς κανονικότητας οι υποψήφιοι (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ)

 

Οι Άγιες μέρες της Μ.Εβδομάδος και του Πάσχα πέρασαν και οι υποψήφιοι Βουλευτές εν όψει των εκλογών της 21ης Μαίου επιστρέφουν στους προεκλογικούς ρυθμούς. 

Αφού παρακολούθησαν με ευλάβεια και συμμετείχαν στις ακολουθίες της εκκλησίας, υπήρξαν και κάποιες μέρες ανάπαυλας προκειμένου να τις περάσουν με τις οικογένειες τους αλλά και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. 

Από σήμερα λοιπόν, μιας και απομένουν 32 περίπου μέρες οι υποψήφιοι θα κινηθούν σε πυρετώδεις ρυθμούς, μιας και ο πολιτικός χρόνος που απομένει έως ότου φτάσουμε στις εκλογές είναι εξαιρετικά περιορισμένος προκειμένου και να συναντηθούν με εν δυνάμει ψηφοφόρους τους αλλά και να μεταβούν απ΄άκρη σε άκρη σε διάφορες περιοχές του Νομού.

Στο παρόν δημοσίευμα θα αναφερθούμε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ μιας και αυτά τα κόμματα διεκδικούν τις δύο βουλευτικές έδρες στο Ν.Πρέβεζας. 

Στο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ο Βουλευτής και πρώην Υφυπουργός Κώστας Μπάρκας, θα έλεγε κανείς πως άτυπα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου και οι συναντήσεις που έχει κάνει καθ'όλη τη διάρκεια της τετραετίας σ'ολόκληρο το Νομό δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης στο πρόσωπο του και προφανέστατα έχει τον πρώτο λόγο έτσι ώστε οι πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη μαζί του. Ο ίδιος βέβαια όχι για λόγους επικοινωνιακούς αλλά για λόγους ουσίας κρατά χαμηλούς τόνους και διαμηνύει πως η αφετηρία είναι κοινή με τους συνυποψηφίους του. 

Στα της Νέας Δημοκρατίας, οι βασικοί διεκδικητές της έδρας είναι οι δύο και αφορούν τις αντρικές παρουσίες, του Βουλευτή και εκ νέου υποψηφίου, κου Στέργιου Γιαννάκη και του κου Σπύρου Κυριάκη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κος Κυριάκης, αρκετό καιρό τώρα εργάστηκε αθόρυβα και είχε επικοινωνία με πολίτες απ'όλο το Νομό με αποτέλεσμα να διεκδικεί με αξιώσεις την εκλογή του. Επίσης οι επαφές αυτές που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως είχαν αποτέλεσμα.

Το PrevezaBest σε νεότερα δημοσιεύματα θα σας μεταφέρει με ψυχραιμία και σύνεση το κλίμα τόσο από τα δύο μεγάλα κομμάτα όσο και από τα ψηφοδέλτια των άλλων κομμάτων.

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου