Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 15, 2023

Μήνυμα Νίκης της ΝΔ από την Φιλιππιάδα - Συγκλονιστικός Σπύρος Κυριάκης - Φώτο

Ισχυρό μήνυμα συσπείρωσης αλλά και νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαίου έστειλαν από την Φιλιππιάδα το βράδυ της Δευτέρας 15/5 οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος. 

Την προεκλογική συγκέντρωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ζηρού και αμέσως μετά για ένα σύντομο χαιρετισμό ανέβηκε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Πρέβεζας Νίκος Σολδάτος ο οποίος παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές. 


Έπειτα οι υποψήφιοι ξεκίνησαν τις ομιλίες τους. 

Πρώτη στο βήμα ανέβηκε η κα Ιωάννα Μπειντάρη,

και ακολούθησε ο Σπύρος Κυριάκης ο οποίος να αναφέρουμε πως μίλησε για αρκετή ώρα χωρίς να έχει μπροστά του χαρτιά και σημειώσεις και αφού αναφέρθηκε στην αυτοδυναμία και την υπεροχή της ΝΔ εν όψει των εκλογών μίλησε για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον Νομό Πρέβεζας δείχνοντας αφενός πως υπερέχει στον πολιτικό λόγο και αφετέρου πως είναι γνώστης της υπάρχουσας κατάστασης με όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την περιοχή. 

Συγκεκριμένα, ο κος Κυριάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα της υγείας, του Νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας, στους οδικούς άξονες, στον πρωτογενή τομέα κ.α. 


Μάλιστα ο κος Κυριάκης επισήμανε πως η συμβολή της αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη και στα έργα είναι σημαντική, πλην όμως απαιτείται μεγαλύτερη βοήθεια από το κεντρικό κράτος. 

Στη συνέχεια στο βήμα ακολούθησε ο κος Στέργιος Γιαννάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν την προηγούμενη τετραετία, δηλώνοντας την άριστη σχέση του με τους αυτοδιοικητικούς. 

Τέλος, τον κύκλο των ομιλιών ολοκλήρωσε η κα Μαρία Κατσικοβόρδου. 

Ο κος Σπύρος Κυριάκης στο τέλος της εκδήλωσης δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία. 




Σημαντική αναφορά από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Νίκο Σολδάτο ο οποίος στο τέλος δήλωσε πως "Εμείς γεμίζουμε πλατείες και όχι καρέκλες"



























1 σχόλιο:

  1. Σπύρο σε θέλουμε και στην βουλή δυναμικό να κάνεις τον νομώ γνωστό γιατί μέχρι τώρα τον Μπάρκα μονο βλέπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή