Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 26, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Από τα αυγά.. στην Καρδιολογική του Πανεπιστημιακού Ιωαννίνων


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μια βδομάδα τώρα αναρωτιούνται που βρίσκεται ο κύριος Νίκος, γνωστός από την παρουσία του με τα αυγά έξω από το γήπεδο της Πρέβεζας .

Όπως πληροφορηθήκαμε, την περασμένη Παρασκευή, αστυνομικοί της Α.Δ. Πρέβεζας, κατόπιν καταγγελίας που δεχτήκαν, πραγματοποίησαν έλεγχο στον 74χρονο για τις σχετικές άδειες. 

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο 74χρονος στο PrevezaBest, ακολούθησε η μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα της Πρέβεζας. Σύμφωνα με τον ίδιον είναι κάτοχος της σχετικής άδειας πώλησης. Εκεί, του γνωστοποιήθηκε η επιβολή του σχετικού προστίμου, παρότι όπως αναφέρει κατέχει την άδεια. 

Λόγω της πίεσης της στιγμής ο 74χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας όπου αφού νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες στην εντατική της Καρδιολογικής οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται έως και σήμερα. 

Με το PrevezaBest επικοινώνησε ο εξ Ιωαννίνων δικηγόρος του 74χρονου όπου  μας γνωστοποίησε  πως το συμβάν θα έχει συνέχεια στο νομικό του σκέλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου