Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 18, 2023

Κυριάκης: "Θα πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε στην Πρέβεζα το μερίδιο που μας αναλογεί.."


Στο Ράδιο Prisma 91,6 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη μίλησε ο υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Πρέβεζας, κος Σπύρος Κυριάκης. 

O κος Κυριάκης αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαίου λέγοντας πως αυτό είναι πολύ απλό και έγκειται στο αν θα πάμε τη χώρα μας μπροστά ή αν θα την πάμε χρόνια πίσω, αν θέλουμε να γυρίσουμε πίσω στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ ή να θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχει χαράξει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο σημείο αυτό κος Κυριάκης παρέθεσε μια σειρά ευεργετικών μέτρων όπως τη μείωση φόρων, την ψηφιοποίηση του κράτους κ.α.

Στην συνέχεια ο Σπύρος Κυριάκης κατέθεσε το όραμα του για την περιοχή αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Νομός Πρέβεζας είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι. 

"Ένας Νομός που δεν έχει καταφέρει να αναπτύξει τις προοπτικές του, όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να φέρουμε το Νομό στο προσκήνιο και να κάνουμε πράγματα, δυστυχώς τα μεγάλα ζητήματα στην Πρέβεζα έχουν μείνει πίσω, και όταν λέω τα μεγάλα αναφέρομαι στους οδικούς άξονες, στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και από εκεί και πέρα υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που πρέπει να γίνουν και στην πρωτογενή παραγωγή, την διασύνδεση του τουριστικού προιόντος, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν για την πολιτιστική ανάδειξη της περιοχή μας"

Στο ερώτημα για ποιο λόγο κάποιος να ψηφίσει τον ίδιον, ο κος Κυριάκης έδωσε την εξής απάντηση:

Όποιος είναι ευχαριστημένος με την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση στην Πρέβεζα είναι προφανές ότι δεν θα επιλέξει εμένα, θα επιλέξει κάποια από τα δοκιμασμένα πρόσωπα που ήδη υπάρχουν, από την άλλη πλευρά αν κάποιος πιστεύει ότι στην Πρέβεζα μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω, ότι η Πρέβεζα αξίζει κάτι παραπάνω τότε αν όχι εμένα, ας επιλέξει κάποιο από τα νέα άτομα να εκπροσωπήσουν τον τόπο, το Νομό μας για να μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα πράγματα.

Αυτή τη στιγμή τρέχει ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα το ΕΛΛΑΔΑ 2.0 το οποίο δυστυχώς η Πρέβεζα το έχει ακουμπήσει επιδερμικά, θα πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε στην Πρέβεζα το μερίδιο που μας αναλογεί υπογράμμισε ο κος Κυριάκης.

Τέλος ο κος Κυριάκης έστειλε μήνυμα προς τους ψηφοφόρους και τους κάλεσε να παρευρεθούν στην αποψινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα δίπλα από την λέσχη αξιωματικών στις 8 το βράδυ. 

Στο μήνυμα που απηύθυνε ο κος Κυριάκης προσκάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν αφού συγκρίνουν τα προγράμματα των κομμάτων, να συγκρίνουν και σε τοπικό επίπεδο. 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου