Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 23, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κινήσεις ενίσχυσης Καχριμάνη εν όψει εκλογών


Οι εκλογές της 21ης Μαίου αποτελούν παρελθόν και τα κόμματα καθώς και οι πολίτες ετοιμάζονται για τις δεύτερες κάλπες της 25ης Ιουνίου. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να βάψει ΜΠΛΕ τον χάρτη της Ελλάδας νικώντας κατά κράτος τον ΣΥΡΙΖΑ που εκτός από την συντριβή που υπέστη, ήταν και μια στρατηγική ήττα. 

Βέβαια, δεν θα πρέπει να λησμονούμε το γεγονός πως σε λίγους μήνες έπονται οι οι εκλογές της αυτοδιοίκησης και αυτό από μόνο του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον...

Ακόμη και έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον σχηματισμό της Κυβέρνησης, οι υποψήφιοι τόσο στον Α' όσο και στον Β' βαθμό αυτοδιοίκησης κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά. 

Εκτίμηση μας είναι, πως έπειτα τις εξελίξεις σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο δύσκολα πλέον ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα μπορέσουν να συμπορευθούν για να διεκδικήσουν Δήμους και Περιφέρειες. 

Στην Ήπειρο, ο νυν Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, Αλέκος Καχριμάνης συνεχίζει να ανακοινώνει υποψηφίους και για τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου. 

Για την Π.Ε. Πρέβεζας, στο πλευρό του Αλέκου Καχριμάνη θεωρείται δεδομένη η συμπόρευση του Στράτου Ιωάννου, του Χρήστου Ματσίρα και του Αχιλλέα Γκούμα.

Πέρα όμως από τους παλιούς, ο επικεφαλής της παράταξης "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου, προχωρά σε κινήσεις ενίσχυσης του τοπικού ψηφοδελτίου. 

Μια από αυτές είναι και του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και νυν ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, Δημήτρη Καραμανίδη. 

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του PrevezaBest, τις επόμενες μέρες ή διάστημα, αναμένεται η ανακοίνωση μιας υποψηφιότητας που θα ανακατέψει την τράπουλα στο ψηφοδέλτιο Καχριμάνη για την Π.Ε. Πρέβεζας. 

Πρόκειται για τον γιατρό, Τάσο Δράκο, που πέραν της επαγγελματικής του καταξίωσης είναι γνωστός και για την κοινωνική του προσφορά και δη στον τόπο του μέσα από διάφορες δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα και όχι μόνο. 

Εκτός όμως των προαναφερθέντων, ο Τάσος Δράκος όπως είναι γνωστό σε όλους ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που πίστεψε και στήριξε την υποψηφιότητα του Σπύρου Κυριάκη μιας και τους συνδέει μακρά και βαθιά φιλία. 

Ο κος Κυριάκης πλέον είναι ο νέος Βουλευτής του Νομού και αυτό από μόνο του λέει πολλά όσον αφορά διάφορους συσχετισμούς καθώς ο ίδιος έχει δώσει το στίγμα των προθέσεών του για την ανάπτυξη του τόπου. 

Σε κάθε περίπτωση ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς και μέσα από διάφορες αναρτήσεις μας θα σας μεταφέρουμε το κλίμα μέσα από τη δική μας ματιά. 

Χρήστος Ανεμοζάλης

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου