Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 18, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έδωσε απαντήσεις ο Κώστας Μπάρκας, μίλησε για τα έργα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ


Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαίου τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο εξέφρασε ο πρώην Υφυπουργός και υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας μιλώντας στο Ράδιο Prisma και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη. 

Ανάπτυξη χωρίς υγεία δεν γίνεται, αυτή τη στιγμή οι δομές υγείας βρίσκονται στο χειρότερο σημείο που θα μπορούσαν να βρίσκονται, Νοσοκομείο της Πρέβεζας καθώς και τα Κέντρα Υγείας του Νομού είναι υποστελεχωμένα, το ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου το οποίο άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2018, αυτή τη στιγμή λειτουργεί μόνο με μία βάρδια, εμείς παραδώσαμε το νοσοκομείο με 46 γιατρούς, προχωρήσαμε σε τέσσερις προσλήψεις στα κέντρα υγείας Πάργας -Καναλακίου, ανοίξαμε το ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου, διαγράψαμε χρέη ανθρώπων που αναγκάστηκαν να νοσηλευτούν στο Νοσοκομείο, είχαμε δωρεάν υγεία για όλους, χρηματοδοτήσαμε το μεγάλο διαδημοτικό έργο ύδρευσης, Πρέβεζας - Πάργας, ξεπαγώσαμε και χρηματοδοτήσαμε την μελέτη για την σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό, το έργο των κρηπιδωμάτων είναι δική μας χρηματοδότηση, κάναμε δηλαδή μια σειρά από πράγματα δήλωσε ο κος Μπάρκας. 

"Δυστυχώς η περιοχή μας έχει μείνει πάρα πολύ πίσω, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μας δεν έκαναν τα απαραίτητα, δεν διεκδίκησαν αυτά που έπρεπε να διεκδικήσουν". 

"Για το Πανεπιστημιακό τμήμα, κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που εκπροσωπούν στην εθνική αντιπροσωπεία δεν ήταν παρόντα για να διεκδικήσουν την παραμονή του πανεπιστημιακού τμήματος  στην Πρέβεζα. Εμείς, το πανεπιστημιακό τμήμα το στηρίξαμε, το βάλαμε στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, βάλαμε το μεταπτυχιακό.."

Εγώ, θέλω να συγκριθώ με υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ να δούμε τι κάναμε εμείς και τι έκαναν αυτοί...υπογράμμισε ο κος Μπάρκας.

Τέλος ο κος Μπάρκας έστειλε μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του Νομού, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει το συντροφικό και υγιές κλίμα ανάμεσα στους υποψήφιους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου