Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2023

Καββαδάς και Πλεύρης στη Λευκάδα για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας


Το νησί της Λευκάδας επισκέφτηκε την Κυριακή 4/6 κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη.

Ο κος Πλεύρης μαζί με τον Βουλευτή Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, την κα Χριστίνα Αλεξοπούλου από τον Ν. Αχαίας και με κομματικά στελέχη επισκέφτηκαν το Νυδρί τη Βασιλική και άλλα χωριά καθώς και τη Λευκάδα όπου ένθερμη και συγκινητική ήταν υποδοχή των κατοίκων σε όλους τους προορισμούς του γαλάζιου κλιμακίου όπως σημειώνει ο τοπικός γαλάζιος βουλευτής.




Το μήνυμα των πολιτών είναι ξεκάθαρο: Στις 25 Ιουνίου η Ελλάδα θα αποκτήσει μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση, επισημαίνει ο κος Καββαδάς ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στα υψηλά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στη Λευκάδα η οποία έλαβε 42,44 %

Ο κος Πλεύρης εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, κατά την επίσκεψη του στη Λευκάδα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος πολιτών, ντόπιων και επισκεπτών του νησιού προβάλλοντας τις θέσεις του κόμματος και ενισχύοντας τη βασική γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση την επομένη των εκλογών.
Το βράδυ της Κυριακής, ο πρώην Υπουργός Υγείας μαζί με τον Βουλευτή Λευκάδας, κο Καββαδά και με κομματικά στελέχη δείπνησαν σε κατάστημα του νησιού.

Ο κος Πλεύρης χαλαρός και άνετος, με απλό ντύσιμο, εξέπληξε ευχάριστα κερδίζοντας τους κατοίκους του νησιού με τον προσιτό του χαρακτήρα.



Τέλος, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, το κλιμάκιο της ΝΔ θα παραβρεθεί στη μεγάλη γιορτή της πολιούχου και προστάτιδας του νησιού της Λευκάδας, Παναγίας της Φανερωμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου