Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2023

Ακυρώνεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Φιλιππιάδα


Ακυρώνεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Φιλιππιάδα η οποία ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι ακυρώσεις έρχονται σε συνέχεια της απόφασης που έλαβε η Κυβέρνηση για κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Αργά το βράδυ της Τετάρτης από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκαν επίσημα οι ακυρώσεις της προεκλογικής δραστηριότητας για το τριήμερο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Μετά την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης για την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους, λόγω του τραγικού ναυαγίου που συνέβη σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου, η Νέα Δημοκρατία αναστέλλει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του κόμματος κατά τη διάρκεια του εθνικού πένθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου