Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2023

Ο Σπύρος Κυριάκης για την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στο Ν.Πρέβεζας


Ανακοίνωση του Σπύρου Κυριάκη

Η επίσκεψη του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κων. Τασούλα, τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευρωβουλευτή κα. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου,μαζί με το κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Πρέβεζας, άρχισε το πρωί από το Καναλάκι, συνεχίστηκε στο Κανάλι ενώ κατέληξε για το πρώτο μέρος της στην Πρέβεζα με επίσκεψη στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο.

Ακολούθησε βόλτα στην κεντρική αγορά της πόλης και επίσκεψη στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Χαραλάμπους. Το πρόγραμμα  συνεχίστηκε το απόγευμα  στον Λούρο, στην Φιλιππιάδα και στον Γοργόμυλο. Μετά το πέρας της επίσκεψης των εκλεκτών προσκεκλημένων στο νομό Πρεβέζης, ο κ .Κυριακης μαζί με το κλιμάκιο της ΔΕΕΠ, είχε συναντήσεις στο Γυμνότοπο και  το Δρυόφυτο.

Στην συζήτηση που έγινε στο καφε Jardin, στην Πρέβεζα, ο νεοεκλεγείς Βουλευτής Πρέβεζας κ. Σπύρος Κυριάκης, καλωσόρισε τα μέλη του κλιμακίου και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον λαό της Πρέβεζας για την τιμή της ανάδειξής του, στην θέση του βουλευτή. Κάλεσε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουν και πάλι την παράταξη και να εκλέξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτοδύναμο Πρωθυπουργό της χώρας. 

Επίσης ευχαρίστησε τους συνυποψήφιούς του, Στέργιο Γιαννάκη, Ιωάννα Μπεϊντάρη και Μαρία Κατσικοβόρδου. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στον απερχόμενο βουλευτή για την οκταετή παρουσία του και στήριξη της παράταξης. Ζήτησε εγρήγορση, καθολική συστράτευση καθώς και διαρκή αγώνα για την επίτευξη του στόχου της αυτοδυναμίας. Τόνισε επίσης πως ένας αγώνας κατά  του λεγόμενου ‘’ηθικού πλεονεκτήματος‘’ της αριστεράς και τη ιδεοληψίας της, είναι απαραίτητος στην νέα εποχή και πραγματικότητα. Κάποια στιγμή, όπως ανέφερε, πρέπει όλα αυτά να τεθούν στο ‘’χρονοντούλαπο’’ καθώς αποδείχθηκαν κενά περιεχομένου. 

Τέλος, κάλεσε τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. να υποδεχθούν τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, την Δευτέρα 12 Ιουνίου στην Φιλιππιάδα, για την τρίτη κατά σειρά έλευσή του στον Νομό Πρέβεζας το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου