Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 13, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπ.Κυριάκης "Τεράστια ευθύνη τα νέα παιδιά που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία αλλά και εμένα προσωπικά"


Την πρώτη του συνέντευξη εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου και έπειτα από τις εκλογές της 21ης Μαίου παραχώρησε ο Σπύρος Κυριάκης στο ραδιόφωνο του Prisma και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη. 

Ο κος Κυριάκης ξεκίνησε ευχαριστώντας τον κάθε έναν και την κάθε μια που στήριξε και ψήφισε τον ίδιο αλλά και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 

Κινούμαστε στους ίδιους ρυθμούς όπως κάναμε και στις εκλογές της 21ης Μαίου, καθημερινά κλιμάκια αποτελούμενα από την ΔΕΕΠ Πρέβεζας και τους υπόλοιπους του ψηφοδελτίου επισκεπτόμαστε διάφορες περιοχές προκειμένου να καλύψουμε το σύνολο του Νομού εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου οι οποίες δεν σας κρύβω πως είναι πιο σημαντικές από τις προηγούμενες του Μαίου. 

Άνθρωποι που στήριξαν και ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία συνεχίζουν να το κάνουν και περισσότερα ένθερμα από την προηγούμενη φορά και όλοι έχουν καταλάβει πως η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση τόνισε ο κος Κυριάκης.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαίου είναι ένα αποτέλεσμα που αποδεικνύει πως ο κόσμος επιβράβευσε τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας είναι όμως και ένα αποτέλεσμα που μας γεμίζει με τεράστια ευθύνη για το μέλλον της χώρας. Όπως επίσης τεράστια ευθύνη είναι πως νέα παιδιά που ψήφισαν για πρώτη φορά ψήφισαν Νέα Δημοκρατία αλλά και εμένα προσωπικά .

Το Mea culpa του Αλέξη Τσίπρα μας κόστισε 400 εκ ευρώ κάτι που πολύ εύστοχα ο Άδωνις Γεωργιάδης από την Πρέβεζα είπε πως όταν το είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν γνώστης των Λατινικών σε αντίθεση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

To θέμα δεν είναι τα ποσοστά αλλά να προκύψει μια σταθερή κυβέρνηση έτσι ώστε η χώρα να μην μπει σε οποιαδήποτε παλινωδία ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Κυριάκης. 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου