Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 17, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εκλογές - Στο παρά πέντε...του Πρωτοδικείου !


Πέρασε ο Δεκαπενταύγουστος και οδεύουμε προς την τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών από τη μία και από την άλλη λίγες ημέρες  πριν από την κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο προκειμένου να λάβει την έγκριση συμμετοχής στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Έτσι λοιπόν, είναι απολύτως λογικό και επόμενο τόσο οι παρατάξεις όσο και οι υποψήφιοι να ανεβάζουν στροφές...

Αν και ακούστηκαν πολλά...πυροτεχνήματα...(φωτοβολίδες) οι συνδυασμοί που τελικά οδεύουν προς κατάθεση στο παρά πέντε της τελικής ημερομηνίας (31 Αυγούστου) είναι τρεις και μάλιστα προς το παρόν μόνο ένας συνδυασμός δείχνει να έχει δυναμική για πλήρες ψηφοδέλτιο.

Ο "Δήμος της Καρδιάς μας" του Δημάρχου Πρέβεζας οδηγεί την κούρσα με 140 δηλωμένες υποψηφιότητες, ακολουθεί η Λαϊκή Συσπείρωση όπου αναμένεται να κάνει δυναμική επιστροφή με νέες ανακοινώσεις αλλά και η "Ανάπτυξη Τώρα" που δείχνει να μην έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα παίζοντας ίσως το χαρτί του αιφνιδιασμού.

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος και επικεφαλής του συνδυασμού "Δήμος της Καρδιάς μας" μαζί με τους συνεργάτες του κινήθηκαν δίχως τυμπανοκρουσίες, αλλά μεθοδικά και  με στρατηγική ολοκληρώνει με τον καλύτερο και τον πιο ενωτικό τρόπο την αποστολή, την συγκρότηση δηλαδή ενός πολυκομματικού ψηφοδελτίου όπου εκεί συνυπάρχουν διάφορες πολιτικές ιδεολογίες. 

Εκ του αποτελέσματος, η στρατηγική αυτή δικαιώνει τον Δήμαρχο Πρέβεζας καθιστώντας τον πολιτικό παίκτη, αθόρυβα μεν, αποτελεσματικά δε.

Το PrevezaBest όπως σε κάθε εκλογική μάχη, έτσι και τώρα όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές μέσα από τα ρεπορτάζ μας θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις ! 

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου