Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 15, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το "Κοινό των Ηπειρωτών" ο Δημήτρης Κώτσης


Την υποψηφιότητά του στην Π.Ε. Πρέβεζας ως Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Κοινό των Ηπειρωτών ανακοίνωσε ο Δημήτρης Κώτσης. 

Με πλούσιο βιογραφικό και με ένα ευρύ κοινωνικό κύκλο, ο Δημήτρης Κώτσης αν και είχε προτάσεις προκειμένου να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές, εντούτοις επέλεξε να κατέρθει στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης του δεύτερου βαθμού, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με επικεφαλής της παράταξης τον Γιάννη Στέφο. 

Απόφοιτος του ΕΑΠ τμήμα ανθρωπιστικών επιστημών με ειδικότητα Πολιτισμιολόγος, γνωρίζει άριστα από διοίκηση καθώς τα προηγούμενα χρόνια διετέλεσε με επιτυχία Προϊστάμενος στον ΟΑΕΔ Πρέβεζας.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες. 

Σε λιγότερο από 2 μήνες θα έχουμε μία κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, που αφορά το μέλλον και την προοπτική των Περιφερειών και των Δήμων της χώρας.

Προσωπικά, συνεπής στις αρχές και την πολιτική μου διαδρομή, μετά από ώριμη σκέψη και με αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτέλειας, αποφάσισα να ασχοληθώ με τη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. 

Θέτω και πάλι υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «ΚΟΙΝΟ των ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ», δίπλα στον καλό φίλο και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου Γιάννη Στεφο, με στόχο να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον αγώνα για να αλλάξει σελίδα η Ήπειρος και ζητώ την υποστήριξη σας. 

Η πολύχρονη συμμετοχή μου στην Αυτοδιοίκηση, ως Νομαρχιακός και Δημοτικός Σύμβουλος και η εμπειρία μου στις διοικητικές θέσεις που κατείχα, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση ότι αν εκλεγώ θα υπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δίκαια αιτήματα της Ηπείρου και συμφέροντα του όμορφου νομού μας. 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  1. Το 2014-2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και διετέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα που αφορούν την ανεργία και μέλος στις επιτροπές Λιμενικού Ταμείου, Οικονομικής Επιτροπής, Σχολικής Επιτροπής κ.α.
  2. Αντιπρόεδρος ΚΕΚ - ΚΕΑΑΠ Περιφέρειας
  3. Νομαρχιακός Σύμβουλος 2006-2010
  4. Γραμματέας Νομαρχιακού Συμβουλίου Πρέβεζας από 7/1/2007-31/12/2008
  5. Πρόεδρος του ΚΕΚ -ΚΕΑΑΠ Περιφέρειας Ηπείρου 2007-2011
  6. Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θεσπρωτικού 2002-2006 με συμμετοχή στην Οικονομική και άλλες επιτροπές
  7. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζερβού 2000-2002

Συνδικαλιστικά 

Διετέλεσε Πρόεδρος και Ταμίας της ένωσης υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας 2011-2016

Εκπρόσωπος στην ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ελλάδος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου