Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2023

Με βραβεύσεις και χαιρετισμούς ξεκίνησε το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο, Ελληνικό Κολλέγιο Παιδιάτρων στην Πρέβεζα


Στην πoλη της Πρέβεζας πραγματοποιείται από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή 1/10 το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων με την συμμετοχή επιφανών Επιστημόνων Παιδιάτρων.

Σήμερα Παρασκευή κατά την πρώτη μέρα των εργασιών του συνεδρίου πέραν από τις επιστημονικές διαλέξεις το πρόγραμμα περιλάμβανε χαιρετισμούς και βραβεύσεις τεσσάρων καθηγητών πανεπιστημίου της παιδιατρικής. 

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, Δημήτριος Σουμαλεύρης αφού υποδέχτηκε τον πρόεδρο του Ελληνικού Κολεγίου Παιδιάτρων, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής καθώς και τα μέλη του ΔΣ του Ελληνικού Κολεγίου, ευχαρίστησε το Κολλέγιο για την επιλογή της διοργάνωσης του συνεδρίου στην πόλη της Πρέβεζας .

Επειτα, ακολούθησαν οι βραβεύσεις καθηγητών για το επιστημονικό τους έργο.

Τιμητική πλακέτα καθώς και το βιβλίο με την ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας έλαβαν ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου παιδιάτρων, κος Γεώργιος Χρούσος, η ομότιμη καθηγήτρια παιδιατρικής κα Μαρία Θεοδωρίδου, η ομότιμη καθηγήτρια παιδιατρικής κλινικής πανεπιστημίου Αθηνών, κα Χρύσα Τζουμάκα - Μπακούλα καθώς και ο ομότιμος καθηγητής παιδιατρικής - πνευμονολογίας του ΑΠΘ κος Ιωάννης Τσανάκας. 

Οι εργασίες του συνεδρίου θα συνεχιστούν το επόμενο διήμερο με τις διαλέξεις. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου