Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2023

Ο Δήμος Πρέβεζας στηρίζει τον Ευρωπαϊκό Μήνα Αθλητισμού #Be Active


Ο αθλητισμός είναι για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία, το κοινωνικό υπόβαθρο ή το επίπεδο της φυσικής κατάστασης και σε συνδυασμό με την απλή σωματική άσκηση συμβάλλει σημαντικά στην υγεία και την ευεξία των  πολιτών.

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν   τα προβλήματα που προκαλεί ο καθιστικός τρόπος ζωής η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει καθιερώσει τον Ευρωπαϊκό  Μήνα Αθλητισμού   #Be Active που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 01 έως 30 Σεπτεμβρίου , με τη διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων  ως κοινή απάντηση  και κίνητρο για ανάληψη δράσης.

Το διάστημα αυτό  ο κόσμος μπορεί να συμμετάσχει και να γνωρίσει διάφορα αθλήματα όπως Football Darts, πινγκ-πονγκ , τέννις, πολεμικές τέχνες και προγράμματα γυμναστικής όπως Fight Bo, 4 to Rep, Yogalates, Sweat . Sculpt . Rock With Pound, Zumba, Functional Workout, Aerobic και άλλα πολλά.

Ο Δήμος Πρέβεζας συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά  στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία  επιδιώκοντας να  ¨ενεργοποιήσει” τους δημότες και να τους φέρει κοντά με τον αθλητισμό αλλά και την απλή σωματική άσκηση.

Για την επόμενη εβδομάδα έχει σχεδιαστεί να πραγματοποιηθεί  στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας Τουρνουά Τένις .

Πιο συγκεκριμένα :Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο από Παρασκευή 29/9/2023 έως και την Κυριακή 1/10/2023 .

Δηλώσεις Συμμετοχής στο Τουρνουά έως την Τετάρτη 27/9/2023.

Για περισσότερες Πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα: Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας : 2680227693 Γραφείο Πολιτισμού – Τμήμα Αθλητισμού :2682025325 .

Από το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Πρέβεζας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου