Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2023

Γκούμας "Γνωρίζω πως να κάνουμε το Βήμα στο αύριο και οφείλουμε να το πράξουμε"


Στο Ράδιο Prisma 91,6 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πάργας και επικεφαλής της παράταξης "Βήμα στο αύριο", κος Αχιλλέας Γκούμας.Ο κος Γκούμας ερωτηθείς σχετικά αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος αναφέροντας πως ήταν δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση και αυτό λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων ενώ συνέχισε λέγοντας πως η απόφαση αυτή συνδυάστηκε με το γεγονός ότι μπορούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο Πάργας σε υψηλό επίπεδο ανάπτυξης έτσι ώστε να υπάρξουν οι υποδομές για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιάς μας.

Έπειτα έγινε αναφορά στο ψηφοδέλτιο της παράταξης το οποίο αποτελείται από 161 υποψηφίους και πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο το οποίο όλοι μπορούν να προσφέρουν στο τόπο, δήλωσε ο κος Γκούμας. 

"Εν έτει 2023 μου φαίνονται αδιανόητα κάποια πράγματα, όπου το 80% των περιοχών του Δήμου Πάργας απασχολούν τα ίδια θέματα, αγροτική οδοποιία, φωτισμός, καθαριότητα, αυτά για μένα είναι αυτονόητα, έχουν γίνει κάποια βήματα, δεν θέλω να μηδενίσουμε τα πάντα αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά. Για αυτό λοιπόν, ως ελεύθερος επαγγελματίας γνωρίζω πως να κάνουμε το Βήμα στο Αύριο και οφείλουμε να το πράξουμε".

"Οι άμεσες προτεραιότητες μου θα είναι η καθημερινότητα η οποία πρέπει να περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν νοείται το 2023 να μην υπάρχει ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο Δήμο".

"Από την απερχόμενη δημοτική αρχή έχουν γίνει λάθη και αυτή τη στιγμή χρειάζεται ένα καλό νοικοκύρεμα. Πρέπει να βάλουμε το Δήμο σε μια κατάσταση να μπορέσει να λειτουργήσει."

Σχετικά με την υποψηφιότητά του ο κος Γκούμας δήλωσε πως στις περιοδείες που πραγματοποιεί το κλίμα είναι πολύ θετικό καθώς εισπράττει την αγάπη των πολιτών κάτι που με συγκινεί ιδιαιτέρως υπογράμμισε.  

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου