Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2023

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ να εκπροσωπηθεί ξανά ενισχυμένη στο νέο περιφερειακό συμβούλιο ζήτησε ο Ζώης Γαλατάς από την Πρέβεζα


Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ (ΑΡ.Π.Η) – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ φιλοδοξεί να εκπροσωπηθεί ξανά ενισχυμένη στο νέο περιφερειακό συμβούλιο 
 και στο πλαίσιο αυτό το μεσημέρι της Τετάρτης 27/9 ο υποψήφιος περιφερειάρχης, κος Ζώης Γαλατάς παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του επιμελητηρίου στην Πρέβεζα. 

Ο κος Γαλατάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποιοτικό ψηφοδέλτιο και των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων της Ηπείρου, λέγοντας πως πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και άτομα που μετέχουν σε σωματεία αλλά και ανέργους. Η ομιλία του κου Γαλατά ξεκίνησε με αναφορά στον πρόωρο χαμό του Γιάννη Θάνη.

Σκοπός μας είναι να παλέψουμε για τα συμφέροντα των χαμηλότερων οικονομικά λαικών στρωμάτων της κοινωνίας μας επισήμανε ο κος Γαλατάς.

Τον κο Γαλατά πλαισίωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Βαγγέλης Νάνος ο οποίος διεκδικεί επάξια μια θέση στο περιφερειακό συμβούλιο.

Το πρωί της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε περιοδεία σε χώρους δουλειάς και στο κέντρο της πόλης ενώ το απόγευμα κλιμάκιο με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη θα επισκεφθεί το Λούρο, τον Ωρωπό , τη Στεφάνη και τη Κερασούντα. 

Στις περιοδείες παρουσιάζεται το ψηφοδέλτιο και το πρόγραμμα της παράταξης . Το δίλημμα που αναδεικνύουν τα μέλη της κίνησης για τις εκλογές είναι : «με την πολιτική της διοίκησης Καχριμάνη της ΝΔ και τη συναίνεση των ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ όπου οι ζωτικές μας ανάγκες (νερό, απορρίμματα, ελεύθεροι χώροι, αναψυχή, διασκέδαση, υγεία, παιδεία) θα είναι εμπορεύματα και η ζωή μας θα είναι επιβίωση…. ή …..με το ανταγωνιστικό κίνημα και πρόγραμμα αναγκών και δικαιωμάτων των εργαζομένων, της νεολαίας και ανέργων, μικρών αγροτών και κτηνοτρόφων, στην αντεπίθεση για μια αξιοπρεπή ζωή στις πόλεις και τα χωριά μας για το οποίο η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα δώσει όλες της δυνάμεις της μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο». Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς σε Καναλάκι-Λούρο-Φιλιπιάδα , σε χωριά των δήμων Ζηρού και Πάργας .

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε. Πρέβεζας είναι οι εξής:

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ άνεργη
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ υποψήφιος διδάκτωρ χημικού
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδ. υπάλληλος
ΓΚΙΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ φοιτητής πληροφορικής ΕΚΠΑ-εργαζόμενος στον επισιτισμό
ΗΛΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ συνταξιούχος εκπαιδευτικός-συγγραφέας
ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Ιδ. υπάλληλος
ΚΛΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ φοιτητής ΑΣΟΕ
ΚΟΤΡΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ Ιδ. υπάλληλος
ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΤΩ φοιτήτρια ΕΜΠ
ΛAΪΝΑ ΠΑΡΘΕΝΙΑ Τεχνολόγος πετρελαίου-φυσικού αερίου
ΜΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Μηχανικός Επιστήμης Υλικών
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΟΝΙΑ φοιτήτρια Νομικής ΑΠΘ –εργαζόμενη στον επισιτισμό
ΜΠΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ συνταξιούχος χειριστής
ΝΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γεωπόνος
ΤΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ συνταξιούχος εκπαιδευτικός
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ μελισσοκόμος, αγρότης
ΥΦΑΝΤΗ  ΕΛΙΣΑΒΕΤ ιδ. υπάλληλος
ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Ιδ. υπάλληλος
ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ εκπαιδευτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου