Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 02, 2023

Δήμος της Καρδιάς μας: Ο Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου Γ.Σαριάνογλου στο πλευρό του Δημάρχου Πρέβεζας

 
Στο πλευρό της παράταξης του Δημάρχου Πρέβεζας, Δήμος της Καρδιάς μας! ο Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου, Γιώργος Σαριάνογλου.

Ο Γιώργος Σαριάνογλου καθ'όλη τη διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής διετέλεσε αντιδήμαρχος στην Δ.Ε. Ζαλόγγου και ανανεώνοντας τη συνεργασία με τον Δήμαρχο Πρέβεζας θέτει εκ νέου υποψηφιότητα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. 

Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για ένα άνθρωπο της προσφοράς ο οποίος τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε σε όλο το εύρος της αρμοδιότητας του και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. 
 
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι στην καθημερινότητα δοθήκαν λύσεις όποτε και όπου απαιτούνταν είτε αυτά αφορούσαν την καθαριότητα είτε τον καθαρισμό, δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα λειψυδρίας ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του στην αγροτική οδοποιία.

Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας είχε μια άριστη συνεργασία και ο ίδιος αποτέλεσε τον ενδιάμεσο κρίκο με τα χωριά της Δ.Ε. Ζαλόγγου θέτοντας τα ζητήματα που απασχολούσαν σε πρώτη βάση. 

Έτσι λοιπόν μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και συνάμα των αρμοδιοτήτων ο Γιώργος Σαριάνογλου, σοβαρός και μετρημένος αφήνει το θετικό του αποτύπωμα ως αντιδήμαρχος της περιοχής και διεκδικεί με ιδιαίτερες αξιώσεις την επανεκλογή του στο νέο δημοτικό συμβούλιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου