Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 01, 2023

Δήμος Ζηρού - Βασίλειος Κώνστας επικρίνει Γιώργο Ζυγούρη


Το παρακάτω κείμενο ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ζηρού, Βασίλειος Κώνστας. 

Το κείμενο του κου Κώνστα έχει ως εξής:

Στον Δήμο Ζηρού εδώ και μερικούς μήνες είχε ξεκινήσει μία προσπάθεια συγκρότησης ψηφοδελτίου με νέα, άφθαρτα και αξιόλογα πρόσωπα η οποία κατά κοινή ομολογία είχε αποκτήσει μία εξαιρετική δυναμική που είχε φέρει σε δύσκολη θέση τον νυν δήμαρχο και την παράταξή του.

▪️
Ο επικεφαλής της προσπάθειας όμως, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, φρόντισε την τελευταία ημέρα κατάθεσης του ψηφοδελτίου να αδειάσει όσους τον είχαν στηρίξει μέχρι τότε και αποφάσισε να εντάξει στον συνδυασμό τον γνωστό υπερήλικα πολιτικό που τον έχουν στιγματίσει η διπλή εκλογική ήττα από τον νυν δήμαρχο και η επί μία τετραετία ανύπαρκτη άσκηση αντιπολίτευσης.
▪️
Ίσως η δωδεκαετής απουσία από τα κοινά του όψιμα εμφανισθέντος υποψήφιου δήμαρχου να έχει μειώσει δραματικά τα πολιτικά του αντανακλαστικά αλλά όφειλε, τουλάχιστον για να προστατεύσει τους νέους και αξιόλογους υποψήφιους που τον εμπιστεύτηκαν, να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τον ποιοτικό και ανανεωτικό χαρακτήρα του ψηφοδελτίου, όμως αυτός έπραξε το εντελώς αντίθετο.
▪️
Δυστυχώς την "καρδάρα με το γάλα" ο επικεφαλής της προσπάθειας την έχυσε και αυτό δεν θα αποβεί μόνο εις βάρος του αλλά θα αποβεί και εις βάρος όλου του Δήμου Ζηρού γιατί έτσι χάνεται μία τεράστια ευκαιρία αποκαθήλωσης του αποτυχημένου δημάρχου και της εξ ίσου αποτυχημένης δημοτικής αρχής.
▪️
Καλώ τον κ. Ζυγούρη, αν πραγματικά ενδιαφέρεται για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου Ζηρού να ανακαλέσει άμεσα την απόφασή του και να δρομολογήσει όπως προβλέπεται την διαδικασία παραίτησης του εν λόγω υποψηφίου αποτρέποντας έστω και την ύστατη στιγμή την επικείμενη καταστροφή, διαφορετικά θα είναι προσωπικά υπεύθυνος για ότι άσχημο συμβεί μελλοντικά στον Δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου