Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 01, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τα ψηφοδέλτια έκλεισαν και οι παρατάξεις ρίχνονται στη μάχη του σταυρού !


Κατατέθηκαν χθες - κατά την καταληκτική ημερομηνία- οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν το Δήμο Πρέβεζας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Οι παρατάξεις με τους επικεφαλής και με τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους ξεκινούν και με τον πλέον επίσημο τρόπο τον προεκλογικό τους αγώνα προκειμένου να πείσουν τους πολίτες για το πρόγραμμα και το όραμα που διαθέτουν για τον τόπο. 

Όπως είναι λογικό οι αυτοδιοικητικές προεκλογικές "μηχανές" έχουν ανάψει για τα καλά και όσο θα οδεύουμε προς την 8η Οκτωβρίου θα ζεσταίνονται ακόμη περισσότερο. 

Όπως σας ενημερώσαμε με σχετικές μας αναρτήσεις - έπειτα από τις ανακοινώσεις ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ που μας στάλθηκαν  - στην παράταξη Δήμος της Καρδιάς μας! του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου μετέχουν 186 υποψήφιοι, δείτε ΕΔΩ, ενώ στην Λαική Συσπείρωση με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Κύρλα, 151 υποψήφιοι, δείτε ΕΔΩ

Εκ μέρους του συνδυασμού "Ανάπτυξη Τώρα" δεν στάλθηκε καμία επίσημη ενημέρωση αναφορικά με τον αριθμό των υποψηφίων, όπως αντίθετα συνέβη με τους άλλους δύο συνδυασμούς, ενώ όπως διέρρευσε μέσω αναρτήσεων στο fb το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Γιώργο Νίτσα θα απαρτίζεται από 181 άτομα. 

Άγνωστο παραμένει το γιατί -μέχρι και αυτή την ώρα- η επιλογή της παράταξης να μην ανακοινώσει επίσημα τον αριθμό των υποψηφίων που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο όπως ακριβώς έπραξαν οι άλλοι δύο συνδυασμοί. 

Βέβαια στις εκλογές η κάθε παράταξη ακολουθεί την τακτική της και έχει την επικοινωνιακής της στρατηγική και αυτό είναι καθ'όλα θεμιτό και σεβαστό. 

Όμως, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και σε αυτή την περίπτωση φάνηκε ποιες παρατάξεις ήταν έτοιμες με ένα άρτιο και πλήρες ψηφοδέλτιο (αποτελούμενο από μοναδικές υποψηφιότητες) και ποια έτρεχε τη τελευταία στιγμή !

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου