Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δαρδαμάνης "Η Ανάπτυξη Τώρα προσπαθεί να αντιγράψει και αποτελείται από πολλά πολιτικά ρετάλια διαφόρων χρωμάτων"


Στο Ράδιο Prisma 91,6 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη μίλησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Πρέβεζας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δήμο της Καρδιάς μας!, κος Γιάννης Δαρδαμάνης. 

Το ποιοτικό ψηφοδέλτιο (του Δήμου της Καρδιάς μας!) το οποίο αποτελείται από 186 μοναδικές υποψηφιότητες είναι το αποτύπωμα της συλλογικής δουλειάς που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια δήλωσε ο κος Δαρδαμάνης.  

Και συνέχισε λέγοντας:

"Το πολιτικό κλίμα το οποίο διαχέεται καθημερινά σε όλο το εύρος του Δήμου μας, μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινάμε με όρους επικράτησης στις επερχόμενες εκλογές". 

"Στην τετραετία βάλαμε το δήμο Πρέβεζας σε μια πορεία εξωστρέφειας και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έφερε την Πρέβεζα στα κέντρα αποφάσεων και βάση αυτών των "καρπών" θα βάλουμε την Πρέβεζα σε μια άλλη πορεία. Μέσα από την πανδημία βάλαμε στον τουριστικό χάρτη την Πρέβεζα ως ασφαλή προορισμό μέσω της ασφαλέστερης παραλίας της Ευρώπης, το Μονολίθι. Επεκτείναμε τη ΔΕΥΑ Πρέβεζας στις δημοτικές ενότητας Λούρου και Ζαλόγγου, καταφέραμε να έχουμε αδιάλειπτη ροή του αγαθού του νερού, προχωρήσαμε σε δράσεις όπως το Digital Beach Summit, εκμεταλλευτήκαμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία". 

Τι δεν κάναμε

"Δεν μπορέσαμε λόγω απλής αναλογικής όπου δεν υπήρχε η πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο να πάρουμε τα στρατόπεδα όπου ο Δήμαρχος Πρέβεζας είχε συγκεκριμένη πρόταση, και την ευκαιρία αυτή εκμεταλλεύτηκε η Περιφέρεια. Ένα ακόμη - για τον ίδιο λόγο που δεν πέρασε - παρότι τον είχαμε φτιάξει είναι ο οργανισμός εσωτερικής υπηρεσίας". 

"Ένα πολύ μεγάλο που κάναμε είναι η αξιοποίηση των 200 στρεμμάτων στο Κανάλι όπου βρισκόμαστε προ της υπογραφής της διυπουργικής και θα είναι μια εκ των τριών εμβληματικών επενδύσεων, οι άλλες δύο είναι στο Βλυχό και στην Σαντορίνη". 

"Όσο αφορά το ψηφοδέλτιο είναι αυτή η συμφωνία της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Δημάρχου του Νίκου του Γεωργάκου στο έργο το οποίο έχει ξεκινήσει και υλοποιείται τόσο από έμπειρους αυτοδιοικητικούς όσο από πληθώρα νέων και ικανών προσώπων με τη διαφορά ότι όλοι αυτοί συστρατεύτηκαν όχι στο παρά πέντε αλλά συνειδητά. Πρόκειται για ένα δυναμικό αλλά και ποιοτικό ψηφοδέλτιο". 

"Με απλά λόγια, εμείς δεν αποτελούμε μια σύνθεση από πολιτικά ενδύματα από δεύτερο χέρι . Η "Ανάπτυξη Τώρα" προσπαθεί να αντιγράψει και αποτελείται από πολλά ρετάλια πολιτικά διαφόρων χρωμάτων . Βλέπουμε πέντε οι οποίοι ξεκίνησαν ως υποψήφιοι δήμαρχοι οι οποίοι μετρήθηκαν.. ζυγίστηκαν αλλά δεν μπόρεσαν να "κατέβουν" και να μπαίνουν υπό τον Γιώργο τον Νίτσα ο οποίος επί μια εικοσαετία προσπαθεί..."

Στον αντίποδα, ο κος Δαρδαμάνης αναφέρθηκε στην Λαική Συσπείρωση με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Κύρλα λέγοντας πως πρόκειται για μια παράταξη με αρχή μέση και τέλος, με ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο, με ένα συνεπή πολιτικό λόγο με τον οποίο εγώ μπορεί να διαφωνώ αλλά είναι συνεπής, κατέληξε. 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου