Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 02, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τις εγκαταστάσεις στη Foppen επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Δημ.Κώτσης


Σημαντική συνάντηση στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων με παραγωγικούς φορείς του Νομού πραγματοποίησε ο  Δημήτρης Κώτσης υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό  Κοινό των Ηπειρωτών. 

Ο Κώτσης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Foppen, μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις καπνιστού σολωμού της ευρύτερης περιοχής, όπου είχε συζήτηση με τη Γενική Διευθύντρια της εταιρείας, κα Βίκυ Νίκου. 

Εκτός απο την κα. Νίκου ο κος Κώτσης συνομίλησε και με το προσωπικό της εταιρείας. Συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις σε θέματα που αφορούσαν τόσο τη δυναμική της εταιρείας όσο και τις δυνατότητες της ως προς την απορρόφηση ανθρώπινου δυναμικού. 

Η Foppen απασχολεί σήμερα περίπου 300 άτομα προσωπικό και προσφέρει στους πελάτες της τον καλύτερο καπνιστό σολομό στο εξωτερικό σε έναν μοναδικό συνδυασμό παραδοσιακής χειροτεχνίας και τεχνολογίας αιχμής.

Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση με την επίσκεψη μου στην επιχείρηση γιατί ήμουν ένας από αυτούς που συνέβαλαν στην στελέχωση της εταιρείας με τις προσλήψεις ατόμων μέσω προγραμμάτων απασχόλησης ΟΑΕΔ δήλωσε ο κος Κώτσης έπειτα από τις συναντήσεις που είχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου