Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 01, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές !


Εφτά μέρες απέμειναν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η αυλαία του προεκλογικού αγώνα πέφτει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται με τις κεντρικές ομιλίες των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών. 

Οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι έχουν ριχτεί για τα καλή στη μάχη του σταυρού.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων αυτές τις μέρες κυριολεκτικά οργώνουν όλες τις περιοχές των δήμων τους. 

Στα του Δήμου Πρέβεζας - μια βδομάδα πριν τη κάλπη- η πολιτική κατάσταση φαίνεται πως παγιώνεται υπέρ του νυν δημάρχου, Νίκου Γεωργάκου.

Εκτίμηση μετριοπαθών δημοτών οι οποίοι δεν εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στις εκλογές αναφέρουν πως δήμαρχος ξανά θα είναι ο Νίκος Γεωργάκος. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής της παράταξης Δήμος της Καρδιάς μας! Νίκος Γεωργάκος κατάφερε να συγκροτήσει ένα ιδιαίτερα δυναμικό, αξιόμαχο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων και με διαφορετική πολιτική αφετηρία. Εισπράττει την αποδοχή των πολιτών και φαίνεται πως έχει επικρατήσει η άποψη ότι θα είναι αυτός που θα κόψει πρώτος το νήμα των εκλογών. 

Από την άλλη τόσο η Λαική Συσπείρωση όσο και η "Ανάπτυξη Τώρα" έχουν καλή παρουσία στις περιοδείες και στις συναντήσεις που πραγματοποιούν με τους πολίτες προβάλλοντας τις θέσεις και το πρόγραμμα των παρατάξεων τους. 

Μια βδομάδα λοιπόν έως ότου οι πολίτες πάνε στη κάλπη όπου θα κρίνει το μέλλον του τόπου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μια πενταετία σημαντική για την ανάπτυξη του τόπου όπου θα πρέπει να βασιστεί πάνω σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα. 

Θα πρέπει επίσης να βασιστεί σε ανθρώπους που μπορούν και έχουν προσβάσεις στα κέντρα λήψεων αποφάσεων. 

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου