Για αύριο Παρασκευή 20 Οκτωβρίου έχει προσδιοριστεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, στο επενδυτικό σχήμα του Ομίλου Grimaldi, που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών (67%) του Οργανισμού.
Η τελετή παράδοσης – παραλαβής θα γίνει στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και σε αυτή αναμένεται να παραστεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σηματοδοτώντας έτσι το αυξημένο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για την αξιοποίηση των λιμενικών υποδομών της χώρας
Έπειτα, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στα Γιάννενα όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια για τα θέματα της Ηπείρου. Στη σύσκεψη αναμένεται να πάρουν μέρος αυτοδιοικητικοί και βουλευτές της περιοχής.




%20.gif)




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου