Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ροπόκης "Δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσω τον κο Νίτσα αν κατέβει ξανά για δήμαρχος, η κοινωνία με την πολιτική της τιμωρία λέει αλλάξτε αρχηγό"


Στο Ράδιο Prisma 91,6 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη μίλησε ο Βαγγέλης Ροπόκης. 

Σχετικά με την έδρα του δημοτικού συμβουλίου, ο κος Ροπόκης ανέφερε πως μετά την επανακαταμέτρηση των ψήφων ο Τάσος Αμάραντος έχει ένα προβάδισμα, κάτι που θα οριστικοποιηθεί από τα επίσημα του πρωτοδικείου πλην όμως όπως είπε υπάρχει το ενδεχόμενο να βρίσκεται και στο νέο δημοτικό συμβούλιο σε περίπτωση που κάποιος άλλος παραιτηθεί. 

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ο κος Ροπόκης είπε πως συμπορευτήκαμε με τον κο Νίτσα αλλά δεν μπορέσαμε να πείσουμε την κοινωνία, δεν έπεισε ο αρχηγός μας για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο, εφόσον ο Αρχηγός δεν μπόρεσε να το "περάσει" στο να πείσει την κοινωνία, εκεί είναι το πρόβλημα ανέφερε. 

Αναφορικά με τα όσα είχε δηλώσει ο Φώτης Ζέρβας στον Prisma ο Βαγγέλης Ροπόκης είπε πως ήταν λάθος τα όσα είπε ο κος Ζέρβας διότι ο Γιώργος Νίτσας για την υπόθεση των πετρελαίων είχε κάνει καταγγελία προς την παράταξη Μπαίλη δεν είχε αναφερθεί το όνομα μου, δεν ήμουν εγώ τότε αντιδήμαρχος. Ο κος Ζέρβας βρέθηκε στην παράταξη του κου Γεωργάκου κατόπιν συναλλαγής, αν δεν ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑ θα ήταν με τον κο Γεωργάκο, αναρωτήθηκε ο κος Ροπόκης. 

Ως παράταξη (Δημοτική Ανατροπή) συμπορευθήκαμε με τον κο Νίτσα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον ακολουθήσουμε αν αύριο ο κος Νίτσας κατέβει ξανά για δήμαρχος. 

Η συμπόρευση με την Ανάπτυξη Τώρα ήταν μια αναγκαστική πορεία με ένα διάλογο, υπογράμμισε. 

Σχετικά με το κείμενο που ανήρτησε ο κος Νίτσας στο προσωπικό του προφίλ στο fb για την απελευθέρωση της πόλης o κος Ροπόκης είπε πως η κοινωνία έδειξε ποιον θέλει δήμαρχο, έδειξε πως θέλει τον κο Γεωργάκο, δεν χρειάζεται άλλο λάδι στη φωτιά σχολίασε και επανέλαβε πως δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσω τον κο Νίτσα αν κατέβει ξανά για δήμαρχος, η κοινωνία με την πολιτική της τιμωρία λέει αλλάξτε πλεύση αλλάξτε αρχηγό"

Όσον αφορά την ανακοίνωση του Τομέα Διαφάνειας της Ανάπτυξης Τώρα σχετικά με τον κο Κοκκίνη και τον κο Κόκκαλη ο κος Ροπόκης είπε πως είναι δύο διαφορετικά θέματα και πως για τον κο Κοκκίνη προκύπτει 100% συναλλαγή ενώ ο κος Κόκκαλης είχε μια συναλλαγή αλλά στα νόμιμα πλαίσια. Όμως δεν μπορείς να έχεις συναλλαγές με τον Δήμο και να είσαι υποψήφιος επισήμανε ο κος Ροπόκης λέγοντας πως αυτό δεν είναι ηθικό. 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου