Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2023

Στα Ζαλόγγεια και στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας, Αναστάσιος Δράκος


Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε Πρέβεζας, Αναστάσιος Δράκος.

Συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας κ. Παναγιώτη Κόκκαλη αλλά και με αστυνομικούς του Σώματος και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν την Διεύθυνση…

Ο κ. Δράκος συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν την καθημερινότητα ενώ άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Ταυτόχρονα, ενημερώθηκε για τις ελλείψεις τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό και συζήτησε για τους τρόπους με τους οποίους η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας μπορεί να ενισχύσει το έργο της Αστυνομίας στον Νομό.

Επίσης, ο Τάσος Δράκος εκπροσώπησε τη Φάρα των Δρακαίων εκπροσώπησε στα «ΖΑΛΟΓΓΕΙΑ»
Την μνήμη των Σουλιωτισσών, οι οποίες πέφτοντας στον γκρεμό έγιναν αιώνιο σύμβολο αυτοθυσίας και έρωτος για την ελευθερία, τίμησε η Δημοτική Κοινότητα Καμαρίνας την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Καμαρίνας Θεόδωρος Δράκος η εκδήλωση έφερε τον τίτλο «Ο ΜΩΡΙΑΣ ΤΙΜΑ ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ» καθώς σύλλογοι αναβιωτών από την Πελοπόννησο απέδωσαν τιμές.
Η άφιξη των αναβιωτών στον χώρο του Μνημείου από τον Άη Ταξιάρχη, έγινε συνοδεία κρουστών από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρεβέζης.
Ακολούθησε επιμνημόσυνος δέηση και χαιρετισμοί των επισήμων και στη συνέχεια τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε μαθητής του 1ου Γενικού Λυκείου Πρεβέζης, ο οποίος είχε πρωτεύσει σε σχετική με το Ζάλογγο έκθεση.
Τιμές απέδωσαν οι:
– Λαογραφικός Σύλλογος «Μωραΐτες εν χορώ».
– Πολιτιστικός Σύλλογος Νεδουσαίων Καλαμάτας.
– Σύλλογος Ιστορικής Αναβίωσης Βοστίτσα 1821.
– Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Χαράλαμπος Βιλαέτης.
– Σουλιώτες – Όμιλος Απόδοσης Τιμών και Ιστορικής Αναβίωσης Σουλίου
Τους οποίους εκπροσώπησε ο Γιατρός Τάσος Δράκος- υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας, που προέρχεται από τη Φάρα των Δρακαίων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου