Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2023

Το μεγαλύτερο Debate υπ. Δημάρχων Δήμου Πρέβεζας στον Prisma 91.6: 4 δημοσιογράφοι, 3 υποψήφιοι σε 3 ώρες – Τι απάντησαν – Βίντεο


Τέσσερις δημοσιογράφοι, τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι, δύο τεχνικοί, τέσσερις κάμερες σε απόλυτη συνεργασία για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Μέσα από ένα τέλεια οργανωμένο πλαίσιο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το μεγαλύτερο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό debate που έγινε ποτέ στον Δήμο Πρέβεζας.

Μέσα τρεις γεμάτες ώρες οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Πρέβεζας, Γεωργάκος Νίκος (Δήμος της Καρδιάς μας!), Κύρλας Κώστας (Λαϊκή Συσπείρωση) και Νίτσας Γιώργος (Ανάπτυξη Τώρα) έκατσαν απέναντι σε τέσσερις δημοσιογράφους και δέχτηκαν ερωτήσεις χωρισμένες σε τρεις θεματικές ενότητες.

Ο οικοδεσπότης και συντονιστής Μιχάλης Μίχος, συντόνισε άψογα τόσο τους δημοσιογράφους όσο και τους υποψηφίους, διατηρώντας τους χρόνους και χωρίζοντας την όλη διαδικασία σε τρεις θεματικές βασικές ενότητες.

Οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τον Ανεμοζάλη Χρήστο, Ιωάννου Βασίλη και Τσούτση Χρήστο και αφορούσαν μεταξύ άλλων, τον φωτισμό, τις παιδικές χαρές, την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών, τους χώρους πάρκινγκ, την καθημερινότητα , την καθαριότητα, την ΔΕΥΑ, το νοσοκομείο, το λιμάνι, το Μουσικό Σχολείο, το νέο ΕΣΠΑ, για νέα έργα, ενώ υπήρξαν και ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντος που στην ουσία «ξεδίπλωσαν» τις προθέσεις του κάθε υποψήφιου για την επόμενη μέρα, τις κινήσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή, τις προτεραιότητες κ.α. αρκετά ενδιαφέροντα θέματα.

Όλα αυτά αξίζει να τα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί έτσι ώστε να μπορέσει ο κάθε δημότης να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα:

(Video & livestream: Κώστας Αθανασοπουλος, Ήχος: Νίκος Κωλέτσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου