Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο Δημοτικό Συμβούλιο η αγωγή του Τουριστικού Λιμένα - "Ευθύνη του ΕΟΤ η καθυστέρηση της αδειοδότησης"


Το θέμα της αγωγής του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας σε βάρος του Δήμου έθιξε ο δημοτικός σύμβουλος της Ανυπότακτης Κίνησης Μάριος Κατσιώτης κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Για το θέμα μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, και πρώην αντιπρόεδρος του ΔΛΤ, Κοσμάς Κορωναίος ο οποίος είπε πως η ευθύνη για την καθυστέρηση της αδειοδότησης δεν βαραίνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο αλλά τον ΕΟΤ, στην ίδια γραμμή και ο επικεφαλής της παράταξης, Χρήστος Μπαίλης. 

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανατροπής, Βαγγέλης Ροπόκης πρότεινε στο σώμα ο Δήμος Πρέβεζας να περάσει στην αντεπίθεση και να ζητήσει την επαναδιαπραγμάτευση του ετήσιου μισθώματος του Τουριστικού Λιμένα και αυτό διότι σύμφωνα με τα όσα είπε στην δημοπρασία αρχικά ήταν τρεις ενδιαφερόμενοι όμως υπήρχε ένα πρόβλημα με τα στρέμματα, έτσι αποχώρησαν οι δύο και έμεινε μόνο ο επενδυτής που πλειοδότησε οπότε γνώριζε τα θέματα ανέφερε ο κος Ροπόκης. 

Ο Γιώργος Νίτσας επικεφαλής της Ανάπτυξης Τώρα πρότεινε να καλεστούν όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι του ΔΛΤ καθώς και ο προιστάμενος της νομικής υπηρεσίας του Δήμου ο οποίος ήταν πρόεδρος στο τότε λιμενικό ταμείο και γνωρίζει τους όρους σύμβασης. 

Ο Δημοτικός σύμβουλος της Στροφής στο Μέλλον, Θανάσης Ανωγιάτης ζήτησε την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου. 

Το θέμα αναμένεται να επανέλθει με ολοκληρωμένη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου