Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2023

Θέση για τις δηλώσεις Ταχιάου παίρνει ο Αντώνης Μπέζας - "Γιατί εκπλήσσονται κάποιοι;"


Θέση για τις δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Ταχιάου παίρνει μέσω δήλωσης του ο Θεσπρωτός πολιτικός, Αντώνης Μπέζας.

Συγκεκριμένα, ο κος Μπέζας στην ανάρτησή του αναφέρει: Με αυτά που είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του ο Υφ/γος Υποδομών κ. Ταχιάος, ότι δηλαδή "Η Ελλάδα δεν έχει ανακαλύψει τα λεφτόδενδρα... Η Ήπειρος διεκδικεί αυτό, οι άλλες περιοχές διεκδικούν κάτι άλλο... Δεν μπορούμε να υποσχόμαστε και να απλώνουμε τραχανά...", στην ουσία δεν άφησε περιθώριο χρηματοδότησης, πέραν του δρόμου Ιωάννινα - Κακαβιά, για κανένα άλλο μεγάλο οδικό έργο στην Ήπειρο, στην προγραμματική περίοδο του τρέχοντος ΕΣΠΑ (κλείνει το 2030) ή από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ούτε για τον παραλιακό άξονα Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, ούτε για τον Περιφερειακό της Ηγουμενίτσας, ούτε φυσικά για τον άξονα Ηγουμενίτσα--Μαυρομάτι (ελληνοαλβανικά σύνορα)!!!
Γιατί εκπλήσσονται κάποιοι; Δεν βλέπουμε τι συμβαίνει; Απλά ο κ. Ταχιάος, το είπε με περισσή "πολιτική ωμότητα"...
Από τη στιγμή, που όσον αφορά στη Θεσπρωτία, υπάρχει εμφανές έλλειμμα πολιτικής εκπροσώπησης, αυτή η "ωμότητα" αντιμετωπίζεται μόνο μέσα από την τεκμηριωμένη και μαχητική διεκδίκηση των νέων Δημοτικών Αρχών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου