Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 21, 2023

Έτοιμο το σχέδιο της επόμενης πενταετίας για τον Δήμαρχο Πρέβεζας, Νίκο Γεωργάκο


Στο Ράδιο Prisma 91,6 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη μίλησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος.

"Στα δύο πρώτα χρόνια - της νέας θητείας - θα έχουμε την ολοκλήρωση έργων που είτε είχαμε δημοπρατήσει είτε βρίσκονταν στη φάση δημοπράτησης, όπως τα έργα αναβάθμισης του κτιρίου στο δημαρχείο, οι εργασίες ξεκίνησαν περιμετρικά του κάστρου του Αγίου Ανδρέα, ολοκληρώνεται μια μεγάλη εργολαβία σε σχολικά κτίρια προυπολογισμού 1 εκ ευρώ, ολοκληρώνουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, ενώ με την προγραμματική της περιφέρειας το σημαντικό έργο των Ιαματικών Λουτρών ολοκληρώνεται και με κάποιες παρεμβάσεις που θα κάνουμε εξωτερικά ως Δήμος, το Μουσείο Συρρακιωτών και αυτό ξεκίνησαν οι εργασίες του και γενικά ότι εκκρεμότητα υπήρχε σε εργολαβία θα έχει ολοκληρωθεί στα δύο πρώτα χρόνια".  

Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι ένα θέμα που πραγματικά δείχνω ενδιαφέρον και είναι ένα θέμα που με ενδιαφέρει δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας σε σχετική ερώτηση αν το ενδιαφέρει για την νέα διοίκηση του ΦΟΔΣΑ.

Για θέματα του Τουριστικού Λιμένα (5% και αγωγή)

Το 2019 τρέξαμε πάρα πολύ το θέμα έτσι ώστε να δοθεί η αδειοδότηση και αυτό που διαπιστώσαμε ήταν η καθυστέρηση σχετικά με την αδειοδότηση της Μαρίνας. Τελικά αυτό έγινε και με αποφάσεις δικές μου ως πρόεδρος του ΔΛΤ αλλά και του ίδιου του οργάνου (ΔΛΤ) . 

Αυτό ακριβώς θα συζητηθεί στα δικαστήρια - επί της αγωγής του τουριστικού λιμένα - η καθυστέρηση και η παράταση της μίσθωσης. Σε κάθε περίπτωση η Μαρίνα έδωσε επιπλέον κίνητρα για να φτιάξουμε ακόμη καλύτερη την παραλία μας, έδωσε πολλά συν είπε ο Νίκος Γεωργάκος και πρόσθεσε "Για την συμμετοχή του ΔΛΤ με 5% στον Τουριστικό Λιμένα θα καταθέσουμε την πρότασή μας, έχουμε κάνει μια διερεύνηση με τους λογιστές μας και απ'ότι φαίνεται θα γίνει μια πρόταση επί του ενοικίου της Μαρίνας". (συμψηφισμός με το ετήσιο μίσθωμα)

Αναφορικά με τα όσα είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή ο επικεφαλής της "Ανάπτυξης Τώρα" Γιώργος Νίτσας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας τόνισε πως την καλύτερη απάντηση την έδωσε ο πρεβεζάνικος λαός στις εκλογές όπου μάλιστα τον κατέταξε τρίτο στην Πρέβεζα.  

Επίσης ο Νίκος Γεωργάκος αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του Δήμου για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων αλλά και των Αποκριών. Για την Χριστούγεννα ο Δήμαρχος Πρέβεζας έκανε έκκληση στους πολίτες για να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο. 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου