Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 08, 2023

Συνεδρίαση της Επιτροπής προετοιμασίας του φακέλου για την ένταξη της Αρχαίας Νικόπολης στα προστατευόμενα μνημεία της UNESCO


Συνεδριάζει την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 η Επιτροπή προετοιμασίας του φακέλου για την ένταξη της Αρχαίας Νικόπολης στα προστατευόμενα μνημεία της UNESCO.

Στη συνεδρίαση θα συμμετέχει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ενώ έχει προσκληθεί και ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου.
Στόχος είναι να “κλείσουν” όσο το δυνατό συντομότερα οι εκκρεμότητες που υπάρχουν αφού το πλάνο του Υπουργείου Πολιτισμού είναι τον Σεπτέμβριο του 2025 να υποβληθεί ο φάκελος και το 2026 να εξεταστεί από την Επιτροπή της UNESCO.
Στα μέσα του Οκτωβρίου εξάλλου είχε πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή της κ.Μενδώνη, του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, του αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου, του προέδρου του Διαζώματος Σταύρου Μπένου και λοιπών διαχειριστικών αρχών όπου και γνωστοποιήθηκαν τα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για την προετοιμασία και την υποβολή του φακέλου.


Δημοτική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου