Σε έντονο φορτισμένο συναισθητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η "Εκδήλωση Τιμητικής Βράβευσης των εθελοντών του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα και της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας, για την προσφορά τους στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και διάσωσης ανθρώπων και ζώων στις καταστροφικές πλημμύρες στο Νομό Τρικάλων."
Η εκδήλωση διοργανώθηκε, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, και τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου, Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης κ. Σίμων, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου κος Δημήτριος Μαυρογιώργος ( ο οποίος εκπροσωπούσε και τον Περιφερειάρχη κο Αλέξανδρο Καχριμάνη ), η Γραμματέας Ποιότητας & Εθελοντισμού κα Πίστη Κρυσταλλίδου , ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κος Ιωάννης Δαρδαμάνης, ο Αστυνομικός διευθυντής Πρέβεζας κος Παναγιώτης Κόκκαλης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Τρικάλων Πύραρχος Ευάγγελος Τσιορλίδας και ο πυραγός Αθάνασιος Καραδημήτρης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Πρέβεζας Πύραρχος Αθανάσιος Μικρούλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ευάγγελος Τσοβίλης, ο αναπληρωτής Γραμματέας Ποιότητας & Εθελοντισμού κος Βασίλειος Παπαχρήστος, , ο κος Ευάγγελος Σακκάς από την Περιφέρεια Ηπείρου, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου, εκπρόσωποι της εταιρείας Lambda (οι οποίοι παρουσίασαν το εγκατεστημένο πρόγραμμα καμερών για πυρκαγιές), η Διευθύντρια της Foppen, και πολύτιμη χορηγός της ΛΕΚ κα Βίκυ Νίκου, ο Γεώργιος Αργύρης και ο Γεώργιος Χαχάμης οι οποίοι εκπροσωπούσαν τους κάτοικους από τα Μεγάλα Καλύβια, ο πρόεδρος του Κ.Π.Δ.Φ.Π Βύρωνα κος Σταύρος Σαλαγιάννης , εθελοντές από τον Βύρωνα και μέλη της ΛΕΚ .
Τα μέλη της ΛΕΚ που συμμετείχαν στην επιχείρηση:
Ελένη Ζέρβα
Γεώργιος Κοτσάνης
Αλέξανδρος Τέφας
Αθανάσιος Κοτσαρίνης
Βίκτωρας Γιαννούλης
Βασίλειος Ράπτης.
Τα μέλη του Κεντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα :
Στέφανος Ζερβός
Δημήτριος Θωμόπουλος
Κωνσταντίνος Καρκάνης
Αντώνης Δούρος
Την πλακέτα παρέλαβε από τον κο Δημήτριο Μαυρογιώργο, ο πρόεδρος του Κ.Π.Δ.Φ.Π. Βύρωνα και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ε.Ο. Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης κος Σταύρος Σαλαγιάννης.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΛΕΚ τίμησε τον Προιστάμενο της Πολιτικής Προστασίας κο Δημήτριο Μαυρογιώργο για την συνεργασία και στήριξη στο έργο της Λέσχης , τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κο Αλέξανδρο Καχριμάνη για την στήριξη και την πολύτιμη αρωγή στο έργο της και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας για την βοήθεια του στο έργο της Λέσχης.





%20.gif)








Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου