Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2024

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, βαρομετρικό χαμηλό φέρνει βροχές και κρύο


Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ του Σαββάτου (6.1.2024), καθώς ο χειμώνας, μπορεί να καθυστέρησε να κάνει την εμφάνισή του, αλλά πλέον αναμένεται να μας επισκεφτεί φέρνοντας πτώση της θερμοκρασίας αλλά και βροχές.

Σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά πολύ ισχυρά βαρομετρικά χαμηλά επηρεάζουν τη Βόρεια Ευρώπη, στα δυτικά τμήματα αναπτύσσεται ισχυρός αντικυκλώνας, ενώ στη δυτική Μεσόγειο οργανώνεται βαρομετρικό χαμηλό.

Όπως αναφέρει «το σύστημα στις Βαλεαρίδες θα ενισχυθεί κινούμενο ανατολικότερα και θα αρχίζει να μας επηρεάζει από αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Επιδείνωση του καιρού την Κυριακή σε όλη σχεδόν τη χώρα».

Για σημαντική επιδείνωση του καιρού έκανε λόγο σε ανάρτησή του και ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας για μια κακοκαιρία που έρχεται από τον «κόλπο του Λέοντα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου